Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vuran Gazze mesajı! Ada Erman kalpleri fethetti

Türkiye’nin her dönem düzenlediği ödül organizasyonu Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu yılda sahiplerini buldu. Organizasyonda Cem Davran, Madrigal'ın Gazze mesajları kalpleri fethederken Ada Erman'ın konuşması törene damga vurdu.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasından birçok ismin ödüllerini almak için toplandığı en uzun soluklu ödül töreni Pantene Altın Kelebek, bu yılda adaylarını buldu. Organizasyonda Cem Davran, Madrigal'ın konuşmaları takdir görürken 'Kulüp' dizisindeki performansıyla 'En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nün sahibi minik oyuncu Ada Erma'nın Gazze mesajı ise oldukça dikkat çekti.

"BU ÖDÜLÜ ÇOCUKLARIN ÖLMEDİĞİ BİR DÜNYADA ALMAK İSTERDİM"

Erma, "Ben bugün elime bir dünya çizerek geldim. Bu dünya sizin bildiğinizden çok farklı bir dünya. Bu dünya yemyeşil, okyanuslar masmavi, çocuklar yemyeşil sokaklarda hayvanlarla özgürce koşup eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgür, kadınlar güçlü. Bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim ama bu dünyayı eline çizen tüm çocuklarla birlikte dünya güzelleşecek. Buna yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Cem Davran Gazze hakkında konuştu

Cem Davran Gazze hakkında konuştu

"ÇOCUKLAR ÖLMESİN, ŞEKER DE YİYEBİLSİN"

Minik oyuncunun duygulu konuşmasından sonra sözü Cem Davran alarak Gazze'nin yaşadığı zulme dikkat çekti. Davran,  "Şunu unutmayalım; yanıbaşımızda büyük bir zulüm var. Çocuklar öldürülmesin, şeker de yiyebilsin. Bununla ilgili iki üç cümleyi de paylaşmamız gerekiyor; yürekten yüreğe, kalpten kalbe. Çok büyük bir güç çocukların kaybolan uçurtmalarını bulmak için uğraşacağına o uydularla, o uçaklarla çocukların üzerine bomba atıyor. Hakikaten biz de çocuk yetiştiriyoruz bu özgür ülkeye. Biz ülkemizde çok mutluyuz. Yanıbaşımızda da kardeşlerimiz var, onların çocukları var. Filistin'de de yapılanları unutmayalım ne olursunuz. Bu bizim görevimiz. Hayat devam etsin ama o çocuklar da şeker de yiyebilsin." dedi.

Almeda Abazi'den bomba açıklama: Tolgahan Alina yüzünden yüzüme bile bakmıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Almeda Abazi'den bomba açıklama: Tolgahan Alina yüzünden yüzüme bile bakmıyor!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0