Asuman Krause kiracısına dava açtı: "Ya evi boşalt ya da kirayı artır!"

Asuman Krause, Etiler'de bulunan evinin 9 yıllık kiracısına dava açtı. Davaya ilişkin ilgi çekici detaylar öğrenildi. Asuman Krause 9 yıllık kiracısına bakın neden dava açmış...

Türk-Alman olan Asuman Krause 1998 yılında Kanal D Miss Turkey yarışmasında 2. olunca mankenlik kariyerine başlamış ve beraberindeki süreçte çeşitli televizyon programları, film ve dizilerde yar almıştı. 2006 yılında mankenliği bırakıp şarkıcılığa başlayan Krause'nin müzik albümleri de var. Wipe Out ve Fear Factor Extreme gibi yarışmaların sunuculuğunu yaparak hafızalara kazınan Krause, günümüzde ise hala sunuculuk kariyerine devam etmekte ve 360'ta yayınlanan Aileler Yarışıyor isimli programı sunmaktadır. Ünlü sunucu bugünlerde kiracısıyla yaşadığı problemle gündeme geldi.

asuman krause

asuman krause

ASUMAN KRAUSE KİRACISINA DAVA AÇTI

Asuman Krause 9 yıldır kiracısı olan Serpil U.'ya dava açtı. İddiaya göre Serpil U., esasen Kocaeli'nde oturuyor ve Krause'nin Etiler'deki evini keyfi amaçlı kullanıyormuş. 2014'ten beri ünlü sunucunun Etiler'deki evinin kiracısı olan Serpil U.'nun, kızının mezuniyetinden sonra evi sadece haftada 1 gün kullandığı öğrenildi. Serpil U.'nun eşinin iş yeri de Kocaeli'nde olup aslen Kocaeli'nde yaşıyor.

Buna karşın Asuman Krause, Uskumruköy’de oturduğu evle ilgili sorunlar yaşamakta ve yağan yağmurla birlikte tavanında şiddetli su aktığı için evi boşaltmak istiyor. Evde tadilat yaptırmak isteyen Krause, bu süre zarfında Etiler'deki evine taşınmaya karar verince, kiracısına noterlik aracılığı ile ihtarname gönderdi. Ancak, iddiaya göre, kiracı Serpil U. ihtarnameye cevap vermedi. Bunun üzerine ünlü sunucu mahkemeye başvurarak "tahliye" ve "kira bedelinin artırılması" davalarını açtı.

asuman krause kiracısıyla davalık oldu

asuman krause kiracısıyla davalık oldu

ASUMAN KRAUSE'NİN AVUKATI TALEPLERİNİ AÇIKLADI

Asuman Krause’nin avukatı İsmail Durak dava dilekçesinde şu ifadelere yer veri: "Bizim bu davaları açmamızdaki asıl amacımız, ‘ihtiyacım olan evi tahliye et, eğer tahliye etmiyorsan aynı mevkide oturabilmem için gereken kira bedelini öde’dir. Tüm bu sebeplerle taşınmaza asıl ihtiyaç gereksinimi duyan, İstanbul’da yaşayan ve evindeki tadilat sorunları ile şöhreti ve mesleği nedeniyle şehir merkezindeki evinde oturmak isteyen müvekkil tarafından açılan tahliye davasının kabulünü istiyoruz. Eğer ki kiracının tahliye olmaması halinde kira bedelinin aylık 25 bin liraya yükseltilmesini talep ediyoruz."

Nagihan Karadere evlatlıktan red mi edildi? Nagihan'dan iddialara şaşırtıcı cevap

İLİŞKİLİ HABER

Nagihan Karadere evlatlıktan red mi edildi? Nagihan'dan iddialara şaşırtıcı cevap
Adriana Lima'nın yeni tarzı dikkat çekti! Estetik iddiası üzerine...

İLİŞKİLİ HABER

Adriana Lima'nın yeni tarzı dikkat çekti! Estetik iddiası üzerine...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

tepki 5 ay önce

benim avrupa kazandim para galiba turkiye de kiraya gidecek direk yeme haric