Tayland'da akıl tutulması yaşatan tedavi! Ünlü model ölümden döndü

Tayland'da alternatif tıp tedavisi almak isteyen bir modelin alevlerin ortasında kaldığı anlar anbean kameralara yansıdı. Vücudunda üçüncü derece yanıklar oluşan model, su kabarcıkları nedeniyle acı içinde kıvranırken doktorun uzaktan izlemesi şoke etti.

Tayland'da sindirimine yardımcı olmak için alternatif tıp tedavisi gören "Game" isimli bir model, karnına şifalı otların yakılmasını içeren "Phao Ya" adlı bir işlem yaptırınca ölümden döndü.

Phao Ya

Phao Ya

Karnının üzerinde bir havlu ve şifalı bitki karışımıyla yatağa uzanan modelin yanı başında duran doktor, karışımı tutuşturmak için çay mumu çakmağını yaktı. Tam o anda olanlar ise görenleri dehşete düşürdü.

Tayland

Tayland

Doktor çakmağı çaktığında, bir anda alevler modelin elbisesini ve üzerinde yattığı plastik örtüyü sardı ve model, acı içinde kıvranırken yataktan düştü. Klinikte bulunan hemşireler alevleri yastık ve battaniyeler ile söndürmeye çalışırken doktor köşede hiçbir şey yapmadan sadece olan biteni izledi.

Karın ve sırtında üçüncü derece yanıklar oluşan model, klinikten şikayetçi oldu. Ünlü ismin iyileşmesi için 2 ay boyunca aralıksız tedavi göreceği öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ecem Erkek'in ödül konuşmasını bir de böyle dinleyin!

MASAK raporu: Seçil Erzan'ın maaşı ortaya çıktı! Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

MASAK raporu: Seçil Erzan'ın maaşı ortaya çıktı! Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında?
İbrahim Tatlıses'ten yakın dostu Mehmet Ali Erbil'e 'Beyaz Mendil' jesti!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten yakın dostu Mehmet Ali Erbil'e 'Beyaz Mendil' jesti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0