Angelina Jolie Amerika'dan gitmek istiyor! Tek hayali o ülkeye gitmek...

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie, Los Angeles'ta yaşarken sosyal hayatı olmadığından sitem etti ve yakın zamanda Komboçya'daki evine taşınmak istediğini dile getirdi.

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak görülen ve oyunculuğuyla Hollywood'un aranan isimlerinden biri haline gelen Angelina Jolie, bir süredir eski eşi Brad Pitt ve çocukları arasında yaşanan krizle mücadele ediyor. Zor zamanlardan geçen Jolie, 'Wall Street Journal'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Yeni projeleri merak konusu haline gelen Jolie, sahnede oyunculuk yapmayı düşünebileceğini ama Hollywood'da düşünmediğini belirterek "Hollywood'dan hiçbir zaman çok etkilenmedim. Hiçbir zaman önemli ya da anlamlı bulmadım. Kaçmak istedim. Epey basit bir yerde büyüdüm" ifadelerini kullandı.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Ayrıca kariyeri boyunca özellikle de 7 yıl önce 6 çocuğunun babası Brad Pitt'le ayrılması nedeniyle gündemde kalmaya devam eden ünlü yıldız, Los Angeles'ta sosyal bir yaşamı olmadığını ve uzaklaşmak istediğini dile getirdi. Güneydoğu Asya anakarasının güneyinde yer alan Kamboçya'daki evinde yaşamını sürdürmek isteyen Jolie, "Yapabildiğim zaman taşınacağım" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Göğebakan'ın ağlayarak söylediği Kalbim Yaralı şarkısı gündem oldu!

Paris'te Aşık Veysel rüzgarı! 2023 UNESCO Dünya Aşık Veysel Yılı kapsamında anıldı

İLİŞKİLİ HABER

Paris'te Aşık Veysel rüzgarı! 2023 UNESCO Dünya Aşık Veysel Yılı kapsamında anıldı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0