Müge Boz kızı Vina'yla yaşadığı problemi içinde tutamadı ve işte böyle aktardı!

2019 yılında kızı Vina'yı kucağına alan ünlü oyuncu Müge Boz, kızıyla yaşadığı bir problemi takipçilerine işte böyle aktardı...

Oyuncu ve model Müge Boz, basketbolcu Caner Erdeniz ile nikah masasına oturmuş ve 2019 yılında kızları Vina'yı kucağına almıştı. Sosyal medya hesabından kızıyla çok fazla anını paylaşan ünlü oyuncu, kızı Vina'yla olan iletişimi ve yetiştirme tarzıyla dikkatleri çekiyor.

Müge Boz Caner Erdeniz ve kızları Vina

Müge Boz Caner Erdeniz ve kızları Vina

SOSYAL MEDYADAN İÇİNİ DÖKTÜ

Ünlü oyuncu bu sıralar uyku problemi yaşayan kızıyla ilgili canını çok sıkan bir durumu takipçileriyle paylaştı. Saatlerce uyumamak için ağlayan minik Vina, bu sefer annesini biraz üzmüş olacak ki, Müge Boz o anları böyle aktardı: "Bu annelik olayı hiç de kolay değil. Vina'nın uyku sorunu artık canıma tak etti. Tam 2 saat 15 dakika ağladı. Ama ne ağlamak! Sanki boğazlıyorlar".

Müge Boz ve kızı Vina

Müge Boz ve kızı Vina

"EN ÇOK ANNELER ETKİLENİYOR"

4 yaaşındaki minik Vina uyumamak için çok huysuzlanınca, bayağı stres olan oyuncu içini şu sözlerle döktü: "Sinirlerim öyle bozuldu ki, evden çıkıp arabayla dolaştım. Deliler gibi bağırdım. Ben de hıçkırarak ağladım. Tükendim ki ne tükendim. Eşim Caner uyuyor gayet! Neden hep anneler en çok etkileniyor? İnsan bir yerde patlıyor işte! İçimi dökmeseydim ortadan çat diye çatlayacaktım".

Müge Boz instagram paylaşımı

Müge Boz instagram paylaşımı

"EVDE GÖREV BENDE"

Ünlü oyuncu daha önce yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: "Siz Vina’yı her ne kadar babasıyla bisiklet turunda daha sıklıkla görseniz de evde görev bende. Çok yoğun tempoda geçiyor ev-iş arası koşuşturmam ama beni bu besliyor doğrusu."

Barış Arduç eşi Gupse Özay'ın yeni filmi Lohusa hakkında ilk kez açıklama yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Barış Arduç eşi Gupse Özay'ın yeni filmi Lohusa hakkında ilk kez açıklama yaptı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mahmut Akar 4 ay önce

Hanfendinin derdine bak?