Nursel Ergin boşandığı eşi Murat Akyer'le yeniden mi evleniyor?

Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfakta programının sunucusu Nursel Ergin geçtiğimiz aylarda eşi Murat Akyer'den boşanmıştı. Şimdilerde Nursel Ergin'in Murat Akyer'le yeniden evlenip evlenmeyeceği konuşuluyor. İşte detaylar...

İlk olarak Var Mısın Yok Musun programında tanınan Nursel Ergin, devam eden süreçte sunuculuk kariyerine başlamıştı. Çeşitli yapımlarda yer alan Ergin, uzun yıllardır sunduğu yemek programlarıyla hafızalara kazındı. Ünlü sunucu 2017 yılında Murat Akyer ile evlenmiş ve 2023 yılında boşanmıştı. Şimdilerde ise boşanan çiftin yeniden barıştığı gündemde.

NURSEL ERGİN BOŞANDIĞI EŞİYLE BARIŞTI MI?

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli yemek programını sunan Nursel Ergin, eski eşi Murat Akyer'de boşandığını göz göze şarkı söylediği bir video ile duyurmuştu. O videosuyla çok konuşulan Ergin, şu açıklamayı yapmıştı: "İnsanı makyajdan, pahalı kıyafetlerden daha çok güzelleştiren birkaç şey söyleyeceğim; Merhamet, empati, nezaket… Ben de sadece bunlara sahip özel ruhların anlayacağını düşünüp süreci paylaşmak istiyorum. (Diğer kötü ruhlar siz tepişin, sizin için fazla derin ve uzun bir yazı, kendiniz çalın kendiniz söyleyin yormayın kendinizi)… Kısacık hayatımızın 6 yılında, en güzel şarkıları birlikte dinledik, söyledik dans ettik, birçok ülkenin yağmurun da birlikte ıslandık, güldük ,ağladık, lokmamızı bölüştük, hayatı paylaştık yüzümüzdeki çizgilere saçımızda beyazlara şahit olduk, çok sevdik, değer verdik aşkı tattık… 40 yaşımın avantajını yaşıyorum ve belki de ilk defa kim ne der diye takmıyorum. Başında da olduğu gibi söylenen yapılan her şeyi sadece izliyorum. Evet, gerçekten insan kalbinin ekmeğini yiyor. Evren ve rabbim bana karşı her zaman cömert davranıyor. Ben kendimi ruhumu biliyorum kalbim attığı sürece kimseyi kırmam üzmem. Tek bir amacım var bana verilen bu yaşamı onurlandırmak, mutluluğun peşini asla bırakmamak. Olan güzeldir. Maalesef sizin sevineceğiniz gibi konuştuğunuz gibi olaylar yaşanmadı. Ne Murat, ne ben birbirimizi üzmedik. Ülkede daha önemli meseleler varken bence Murat ve Nursel'i bu kadar kafaya takmayın. Biz iyiyiz mutluyuz hayat devam ediyor…Üzülerek bildiriyorum ki biz boşandık… Bu da geçer ya hu…"

Nursel Ergin

Nursel Ergin

Geçtiğimiz günlerde Şevval Sam'ın konserine Murat Akyer ile birlikte katılan ünlü sunucu, eski eşiyle sarmaş dolaş görüntülenmişti ve acaba yeniden barışıyorlar mı soruları gündeme gelmişti. Ardından Nursel Ergin, Murat Akyer'le ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "İki ay önce barıştık. Daha fazla birbirimizin hasretine dayanamadık. Şimdilik çok güzel gidiyor. Yeniden evlilik neden olmasın?".

NURSEL ERGİN ESKİ EŞİNE İKİNCİ BİR ŞANS DAHA VERDİ

nursel ergin ve murat akyer

nursel ergin ve murat akyer

Nursel Ergin, birkaç ay evvel boşandığı eşi Murat Akyer'le ilişkisine ikinci bir şans daha verdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı eski eşine aşkla baktığı fotoğrafı ise yine gündem oldu.

Fahriye Evcen'den eşi Burak Özçivit'e anlamlı doğum günü paylaşımı: "İyi ki doğdun babamız!"

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'den eşi Burak Özçivit'e anlamlı doğum günü paylaşımı: "İyi ki doğdun babamız!"
Feyyaz Yiğit'in Ölümlü Dünya 2 çekilirken en büyük motivasyonu bakın neymiş...

İLİŞKİLİ HABER

Feyyaz Yiğit'in Ölümlü Dünya 2 çekilirken en büyük motivasyonu bakın neymiş...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0