Mal varlığına el konulan fenomen Eylül Öztürk gözyaşlarına boğuldu! "O kadar içim acıyor ki"

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Eylül Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Haklarında çıkan kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlarla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından çoğu sosyal medya fenomeni da gözetim altına alınmıştı. Polat çiftinin yıllar önce "Şampiyonlar Ligi" notuyla paylaştığı karede yer alan 12 sosyal medya fenomeninin mal varlıklarına el konulmasının ardından şirketlerine de kayyum atanmıştı. O karede yer alan fenomenler arasında yer alan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk sosyal medya hesabından yapığı paylaşımda yaşadıkları süreçten bahsetti. Öztürk yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Eylül Öztürk

Eylül Öztürk

Mal varlıklarına el konulan fenomenlerden Feyza HakyemezİLİŞKİLİ HABERMal varlıklarına el konulan fenomenlerden Feyza Hakyemez'den gözdağı! "Yüzleşeceğiz"

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Güzellik merkezleri de bulunan sosyal medya fenomeni Öztürk sosyal medya hesabı üzerinden gözyaşları içerisinde yayınladığı videosunda merkezlerinde çalışan işçileri çıkardıklarından ve Türkiye'deki evini de kapattıklarından bahsetti. Yaşadıkları süreci anlatırken gözyaşlarına boğulan Öztürk'ün paylaşımında, hayatının belgeselini de çekeceğini söylemesi ise dalga konusu oldu.

AMERİKA'DAKİ 10 EVİ NASIL ALDIĞINI ANLATMIŞTI

Amerika'da 10 evi bulunduğu bilinen Öztürk kendisine gelen "O evleri nasıl aldın?" tepkilerinden sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef."

Zahid Akman yıllar sonra anlattı: Babam ölüm döşeğindeyken, kazandığını duyunca elini kaldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Zahid Akman yıllar sonra anlattı: Babam ölüm döşeğindeyken, kazandığını duyunca elini kaldırdı
Çocuk sahibi olduktan sonra işi bırakan genç kadın ağlayarak isyan etti!"İş hayatı ne kolaymış"

İLİŞKİLİ HABER

Çocuk sahibi olduktan sonra işi bırakan genç kadın ağlayarak isyan etti!"İş hayatı ne kolaymış"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0