Armağan Çağlayan AVM'deki kavga görüntülerine açıklama getirdi!

Yapımcı ve sunucu olan Armağan Çağlayan, kamuoyuna yansıyan AVM'deki kavga görüntüleri hakkında X hesabından açıklamada bulundu. Durumun durup dururken olmadığını açıklayan Armağan, "Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim." ifadelerine yer verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şimdilerde Youtube kanalına çektiği içerikle dikkat çeken Armağan Çağlayan, hakkında bir görüntü kamuoyuna yansıdı. Şişli'deki bir AVM'de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla olay çıkardığı görüntüleri kısa sürede medyada yerini aldı. Konu hakkındaki açıklamasını sosyal medya hesabından yapan Armağan Çağlayan, durumun durup dururken olmadığını ifade etti.

Bir program çekimi için bulunduğu AVM'de olay yaşayan Armağan Çağlayan, saat 15.30 sıralarında firma çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Özel güvenliğin araya girmesi ile dikkat çeken görüntüler hakkında Armağan Çağlayan,  sosyal medya ( X ) hesabından şu açıklamada bulundu:

Armağan Çağlayan AVM görüntüleri açıklık getirdi

Armağan Çağlayan AVM görüntüleri açıklık getirdi

"Deli değilim. Durduk yere kendi kendime tartışmadım tabii ki. Olay şöyle oldu. Gösteri sebebiyle o AVM'deydim. Yemek katına çıkmak için yürüyen merdivenlere doğru giderken bir hanımefendi arkamdan 'Armağan Çağlayan' sonra 'Çağlayan Armağan', 'Şişşşşt baksana Armağan' diye bağırdı. Önce duymamazlığa geldim. Sonra bağırmalar devam etti. Bunun üzerine ben de dönüp 'Böyle bağırmanız ayıp değil mi? Beni ne yerine koyuyorsunuz?' diye bağırdım. Ve standın önüne gidip ben de hanımefendiye hiç kimseye böyle bağırmayacağını, bağırmaması gerektiğini bağırarak anlattım. Bunun üzerine hanımefendi 'ben başka Armağan Çağlayan'a bağırdım, bir tek Armağan çağlayan siz misiniz' dedi. Bunun üzerine salak yerine konulduğum için, tartışma daha da alevlendi. Durum bundan ibarettir. Daha sonra bağrışmalar üzerine AVM'nin güvenlik görevlileri geldi. Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim."

Zahid Akman yıllar sonra anlattı: Babam ölüm döşeğindeyken, kazandığını duyunca elini kaldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Zahid Akman yıllar sonra anlattı: Babam ölüm döşeğindeyken, kazandığını duyunca elini kaldırdı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0