İçişleri Bakanlığı'nın AHBAP denetimi sona erdi!

Depremde büyük bir yardım kampanyası başlatan Haluk Levent, Ahbap Platformu’na yönelik denetiminin sona erdiğini duyurdu. Alnımızın akıyla süreç tamamlandı" diyen Haluk levent, "Çok şükür bağışçılarımızı mahcup etmedik." ifadelerini kullandı.

6 Şubat günü gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından birçok yardım toplandı. Halkın birçoğunun güvenerek yardımına katıldığı Ahbap'la ilgili başlatılan denetimin sona geldiği duyuruldu. Ahbap kurucusu Haluk Levent, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haluk Levent açıklamada bulundu

Haluk Levent açıklamada bulundu

Levent'in açıklaması şöyle: 

"6 Şubat felaketinde hayırseverler tarafından deprem çalışmaları için Ahbap'a bağışlar gelmişti. Altı ay önce İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü denetçileri tarafından Ahbap Derneğimizin denetim sürecine başlandı. 

Tüm kamuoyuna da izah etmiştim. Yaptığımız harcamaların ve tüm faaliyetlerin hesabını devletime, devletimin yetkili kurullarına vereceğimi ifade etmiştim. İşte bugün alnımızın akıyla bu süreç tamamlanmış oldu. Çok şükür bağışçılarımızı mahcup etmedik." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Armağan Çağlayan AVM'deki kavga görüntülerine açıklama getirdi!

Tanju Çolak futbolcuların dolandırıcılık olaylarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Tanju Çolak futbolcuların dolandırıcılık olaylarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0