Ünlü yönetmen Farah Nabulsi ödül törenindeki sözleri takdir topladı:Gazze'de öldürmeyi durdurun

BAFTA ödüllü, aslen Filistinli olan İngiliz yönetmen Farah Nabulsi, 11. Boğaziçi Film Festivali'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Dünyaca ünlü yönetmen Farah Nabulsi konuşması törene damga vurdu. "Gazze'deki kardeşlerimizi ve çocuklarımızı öldürmeyi durdurun" çağrısında bulunan Farah Nabulsi'ye, Hollywood yıldızları alkışlarıyla destek verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bu yıl 3. kez düzenlenen Red Sea Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu. Törene yönetmen Farah Nabulsi'nin konuşması damgasını vurdu. 3. Red Sea Film Festivali Töreni'nde "The Teacher" filmindeki rolüyle "En İyi Oyuncu" ödülünü alan Filistinli Saleh Bakri, törene katılamadı.

"GAZZE'DEKİ KARDEŞLERİMİZİ ÖLDÜRMEYİ BIRAKIN"

Bakri'nin ödülünü, aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Farah Nabulsi aldı ve Saleh Bakri adına bir konuşma gerçekleştirdi.

Nabulsi, "Gazze'deki kardeşlerimizi ve çocuklarımızı öldürmeyi durdurun" çağrısında bulundu. Bu anlarda salonda bulunan Hollywood yıldızları Nicolas Cage, Halle Berry, Adrian Brody, Jason Statham, Andrew Garfield, Henry Golding ve Gwyneth Paltrow gibi isimler, güçlü bir şekilde Nabulsi'yi alkışladı. 

Kenan Sofuoğlu'ndan oğlu Zayn'la ilgili eleştirilere tokat gibi yanıt! "Bilseler utanırlar"

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Sofuoğlu'ndan oğlu Zayn'la ilgili eleştirilere tokat gibi yanıt! "Bilseler utanırlar"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Hak söz 7 ay önce

Kadının kıyafetine bak bizim gibi normal giyinmiş gelmiş.orasi burası açık değil.bizimkiler olsaydı hangimiz daha çırılçıplak olacağız diye yarışa girerlerdi

Ya Hak 7 ay önce

Birde bizim ödül törenindeki cılız alkişlara bakin.adeta şimdi ne diye tadımız kaçırıp bizi bu ekranda yapmak istemediğimiz bu alkışlamaya maruz bırakıyorsunuz der gibi.

Onur 7 ay önce

Evet. Derhal çocuk öldürmeyi bırakın.

AHA 7 ay önce

Birkaç gün önce bizde yapılan ödül töreninde sanatçı geçinen sanatçı müsveddeleri, filistinli kardeşlerimize yapılanlar karşısında ağızlarını açmazken gerçek sanatçıyı ve insanlığı görsünler.

Toplam 1 beğeni

dedem 7 ay önce

Bizim kendini sanatcı sanıp odul torenleinde kopeınden kedısınden bahseden ergensı seylere kapak olsun

Yorumların Tümünü Okuyun