Nusret Gökçe'den İspanya'nın kalbinde dev proje! Tüm dünya onu konuşacak

İspanya'nın Ibiza Adası'nda büyük bir proje başlatan ünlü şef Nusret Gökçe, restoran zincirinin 23'üncü halkası için kolları sıvadı. Gökçe, restoran otel ve rezidanslardan oluşan tesisin temel atma töreninden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

"Salt Bae" adıyla dünyaca ünlü bir şöhrete kavuşan ünlü şef Nusret Gökçe, yalnızca Türkiye değil yurt dışındaki restoranlarıyla da lezzet severlerin ilgi odağı haline geliyor. Dubai, İngiltere, Katar, Yunanistan ve New York gibi popüler destinasyonlarda restoranları bulunan Gökçe, şimdi de rotasını 30 yılda turizmin, lüksün ve eğlencenin merkezi haline gelen İbiza'ya çevirdi.

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

İspanya'nın Akdeniz'de bulunan ünlü tatil adası Ibiza'da büyük bir projeye adım atan Gökçe, adanın kalbi kabul edilen liman bölgesinde temeli atılan komplekste 23'üncü restoranını açacak.

Nusret Gökçe İbizada restoran açacak

Nusret Gökçe İbizada restoran açacak

Otel, rezidanslar ve restoranların yer alacağı projede mega restoran planı yapan Gökçe, sosyal medya hesabından hem inşaat alanından görüntüler paylaştı hem de projenin tamamlanmasından sonra sahip olacağı görüntüye dair mimari planları sevenlerinin beğenisine sundu.

Nusret Gökçe İbiza

Nusret Gökçe İbiza

Restoranlar, havuz ve yaşam alanına sahip olacak olan kompleksle ilgili paylaşımda bulunan ünlü isim, "Hayatımın en önemli projesine, burada Ibiza'da start verdim. Proje hem bir yaşam alanına hem de restoranlara ev sahipliği yapacak... Ibiza seni seviyorum, İspanya seni seviyorum" ifadelerini kullandı.

Nusret Gökçe sosyal medya paylaşımı

Nusret Gökçe sosyal medya paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dilan Polat'ın kara kutusu Şule, akrabalarını Polat villasına yerleştirmişti! Sınır dışı edildi

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Cano 4 ay önce

TÜRKIYEDE NEDEN yeni Modern Yer yapmiyoda ANTALYA BODRUM MARMARIS DÜZCE Hele DÜZCEYE AVSIN GECE 1 RE KADAR DOLUP TASAR DEMEDI DEMEYIN Düzce Ünüversite SEHRI Ben Düzceye gitdim Almany dan COK SASIRDIM

Musyag 4 ay önce

Turkiye de de bunun gibi guzel yatırımlar yapmasını isteriz