İbrahim Tatlıses'in dizi paylaşımı gündem oldu! Açtı ağzını yumdu gözünü

Güçlü sesi ve şarkılarının yanı sıra sunuculuğuyla da büyük beğeni alan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, televizyon ekranlarında yer alan 'Şahane Hayatım' dizisine dair düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Dizinin karakter yapısını sert bir dil ile eleştiren ünlü şarkıcı, sosyal medyada gündem oldu.

Kasım ayı itibariyle yayınlanmaya başlayan Şahane Hayatım dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüyle sosyal medyada büyük beğeni alan Şahane Hayatım dizisi bu kez ünlü şarkıcının eleştirisiyle karşı karşıya kaldı. Şanlıurfalı ünlü Türk türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Şahane Hayatım dizisindeki bir karakterin kurgusunu eleştirdi. 

Şahane Hayatım dizisi

Şahane Hayatım dizisi

SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ!

Şahane Hayatım dizisinin bir sahnesine atıfta bulunarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, dizide yer alan polis karakterini sert bir dille eleştirdi.  Paylaşımı sırasında "Şahane Hayatım dizisi mantarlamaya başladı" ifadesini kullanan ünlü şarkıcı, sosyal medyadan tepki aldı. 

 İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

"ŞAHSEN BEN UTANDIM!"

Şahane Hayatım dizisindeki polis karakterinin kurgu sırasındaki tutarsızlıklarına dikkat çeken ünlü şarkıcı, paylaşımı sırasında "TC komiseri soruyu sorar, ifade alır, ama ifade aldığı kişinin evinde yatıya da kalmaz. Şahsen ben utandım. İfadesini alacağı kişinin mutfağına da girmez. Yani Türkiye Cumhuriyeti'nin polisi, komiseri bu kadar da ucuz değildir!" şeklinde konuştu. 

Şahane Hayatım dizisi

Şahane Hayatım dizisi

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ!

Dile getirdiği düşünceleriyle dizideki polis karakterinin gerçekçilikten uzak duruşunu eleştiren İbrahim Tatlıses, sosyal medyada geniş bir tartışma başlatarak diziye olan ilgiyi arttırdı. İbrahim Tatlıses'in eleştirileri üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü şarkıcının geçmişte yer aldığı yapımları hedef gösterdi. İbrahim Tatlıses'in paylaşımı kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada gündem oldu. 

İşte, İbrahim Tatlıses'in paylaşımı;

İbrahim Tatlıses paylaşım

İbrahim Tatlıses paylaşım

Gişe rekorları kıran Aile Arasında filminden müjdeli haber!

İLİŞKİLİ HABER

Gişe rekorları kıran Aile Arasında filminden müjdeli haber!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

muro 4 ay önce

bir de vakti oldumu kendi cektiklerine filmlerine baksin o kadar kalitesiz seyi niye cektim diye kendine sormasin gerek