Dilan Polat Arka Sokaklar'a damga vurdu! Ekrana tükürüp "Bizi kıskanıyorlar" dedi

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından Arka Sokaklar'ın son bölümünde Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yapılan operasyon ele alındı. Sahnede, Dilan Polat’ı oynayan karakterin telefon ekranına tükürmesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl final bölümü dahi yayınlanmadan ekranlara veda eden Arka Sokaklar, 18'inci sezonuyla bu yıla bomba gibi bir dönüş yaptı. 7'den 70'e geniş bir hayran kitlesine sahip olan fenomen dizi, her bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitliyor. Ülkenin gündemini yakından takip eden ünlü yapım, yeni bölümünde tüm Türkiye'nin haftalardır konuştuğu Polat ailesini konu aldı.

Dilan Polat

Dilan Polat

Dilan Polat ve Engin Polat’a yönelik yapılan operasyonun canlandırıldığı dizide, Dilan Polat'ı oynayan kişinin yaptığı bir yayında ekrana tükürme sahnesi ve herkesin kendilerini kıskandıklarını belirtmesi dikkat çekti.

Arka Sokaklar Dilan Polat

Arka Sokaklar Dilan Polat

Hüsnü Çoban ise, operasyon sahnesinde Polat çiftini oynayan karakterlere tutuklama gerekçesi olarak şunları söyledi:

"Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usül Kanunu ve Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunu’na muhalefet. Bir de uyuşturucu var. Daha sayayım mı"

Kanada, Filistin için tek yürek oldu! İki yüzlü batı sindiremeyince polis bir kişiyi darp etti

İLİŞKİLİ HABER

Kanada, Filistin için tek yürek oldu! İki yüzlü batı sindiremeyince polis bir kişiyi darp etti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0