Nagihan Karadere Survivor için kına gecesi yaptı: Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın!

Bu yıl 4'üncü kez Survivor'da yarışmaya hazırlanan Nagihan Karadere, yarışma öncesi ellerine kına yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kaftanını giyip kınasını yakan Karadere'nin "Kınamızı yaktık, şimdi sıra Dominik’te!" şeklinde paylaşımı gündem oldu.

Kendine has karakteriyle Survivor'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Nagihan Karadere, bu yıl ekranlara gelecek olan Survivor All Star için Dominik yolcusu olmaya hazırlanıyor. 

Nagihan Karadere

Nagihan Karadere

Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Damla Can, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik ve Furkan Kızılay gibi isimlerle zorlu bir mücadeleye girmeye hazırlanan Karadere, 1 Ocak'ta başlanması beklenen Survivor için ilginç bir hamleye imza attı.

Nagihan Karadereden paylaşım

Nagihan Karadereden paylaşım

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karadere, Survivor öncesi kendisine kına gecesi düzenledi. Paylaşımına "Kınamızı yaktık, şimdi sıra Dominik’te! Bu sezon her yeri ateşe vermeye geliyorum. Kaçınılmaz sona hazırlan Survivor!" notunu düşen Karadere, "Şimdi herkes arkasına yaslansın, kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın" şeklinde bir kartla pozlar verdi.

Nagihan Karadere kına paylaşımı

Nagihan Karadere kına paylaşımı

Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede "Kıskananlar çatlasın!", "Yolun açık olsun" ve "Başarılar" gibi çok sayıda yorum geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Güzellik uğruna bu da yapıldı! Bu kirpikler hem ışık saçıyor hem de müzik çalıyor

MasterChef'te büyük olay! Tahsin'den Cemreyi kızdıracak sözler

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te büyük olay! Tahsin'den Cemreyi kızdıracak sözler
Ünlü Yeşilçam oyuncusu değişimiyle hayrete düşürdü! Meğer babası da Hababam Sınıfı'nda...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü Yeşilçam oyuncusu değişimiyle hayrete düşürdü! Meğer babası da Hababam Sınıfı'nda...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

kebapçı selo 4 ay önce

artık baydınız birde kaybolup gitseniz kınayı bizler yakacağız ama gitmek bilmiyorsunuz