Türkiye Güzeli Neşe Erberk'in Miss Turkey üçüncüsü kızı Selin Gurdikyan Tıp bitirdi!

Selin Gurdikyan, tıpkı Türkiye Güzeli annesi Neşe Erberk gibi mankenlik yolunda ilerliyor. Genç model Selin Gurdikyan Tıp Fakültesinden mezun oldu.

1983 Türkiye Güzeli ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk, 1999 yılında 3'üz bebeklerini kucağına almıştı. Alin, Lara ve Selin isimlerindeki üçüzler geçtiğimiz gün 24. yaş günlerini kutladı. Selin Gurdikyan ise annesinin yolundan ilerliyor ve mankenlik yarışmalarına katılıyor. Selin Gurdikyan, başarılarına yeni bir başarı kattı.

Neşe Erberk

Neşe Erberk

GENÇ GÜZEL TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDU

Selin Gurdikyan, Florida International University'de devam ettiği Tıp Fakültesindeki eğitimini başarıyla tamamladı. Selin Gurdikyan, mezuniyet fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Bir bölümün sonu ve yeni bir kitabın başlangıcı... 3,5 yılın bu kadar çabuk geçeceğini düşünmemiştim. Zaman zaman bu süreçte kaybolduğumda bile her saniyesini sevdim. Eğer siz de benim gibiyseniz ve bazen acele etmek istiyorsanız kendinize hayatın bir kısa mesafe koşusu değil, bir maraton olduğunu hatırlatın. Acele etmeyin. En rastgele anlarda aklınıza gelecek küçük şeylerin tadını çıkarın. Konfor alanınızın veya uzmanlığınızın dışında görünebilecek yeni şeyleri denemekten korkmayın. Çevrenizi keşfedin ve kendinizi keşfedin. Bu senin hayatın ve harika şeyler yapacaksın..."

Selin Gurdikyan

Selin Gurdikyan

Selin Gurdikyan, daha önce katıldığı bir programda Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olduğunu ve bölüm olarak Estetik ve Plastik Cerrahlık düşündüğünü söylemişti.

Hadise'den tepki çeken göndermesine ilişkin ilk açıklama! Hadise Aleyna Tilki'yi mi hedef aldı?

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'den tepki çeken göndermesine ilişkin ilk açıklama! Hadise Aleyna Tilki'yi mi hedef aldı?
Bergüzar Korel'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı ortalığı karıştırdı! Gerçek ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı ortalığı karıştırdı! Gerçek ortaya çıktı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0