Sinan Albayrak'tan Ümit Özdağ'a tokat gibi cevap! "Ömrümün en salak videosunu izledim"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Sinan Albayrak, son paylaşımında Ümit Özdağ'ın Starbucks güzellemesine tepki gösterdi. Sinan Albayrak; "Siz gerçekten Sturbucks'ı neden protesto ettiğimizi anlamadınız mı?"

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

7 Ekim tarihinden bu yana İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılara dikkat çekerek sık sık barış çağrısını yineleyen isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Sinan Albayrak, İsrail'i alenen destekleyen ve ülkemizde sayısız şubesi bulunan kahve zinciri Starbucks'ı boykot edenlere 'Salak' diyerek hakaret eden Ümit Özdağ'a ders niteliğinde cevap verdi. 

 Ümit Özdağ

Ümit Özdağ

HIZLANDIRILMIŞ DERS NİTELİĞİNDE CEVAP VERDİ!

Ümit Özdağ geçtiğimiz günlerde Samsun'da gittiği Starbucks şubesinden paylaşımda bulunmuştu. Paylaştığı video ile İsrail'e olan desteğini adeta gözler önüne seren Ümit Özdağ, Starbucks kahve zincirinde oturan insanların boykot eden insanlar tarafından rahatsız edildiğini söyleyerek orada bulunan gençlere kahve ısmarladığını dile getirmişti. Kısa süre içerisinde gündem olan video ile Ümit Özdağ'a cevap gecikmedi. Ünlü oyuncu Sinan Albayrak, yayınladığı video ile Ümit Özdağ'a kahve zincirinin neden boykot edildiğini adeta tane tane açıkladı. 

Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

Ümit Özdağ'ın paylaşımına çektiği bir video ile karşılık veren ünlü oyuncu Sinan Albayrak, paylaşımı sırasında "Az evvel ömrümün en salak videosunu izledim, siz gerçekten Sturbucks'ı neden protesto ettiğimizi anlamadınız mı?" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun paylaşımı, kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

İşte, Sinan Albayrak'ın Ümit Özdağ paylaşımı;

Öte yandan ABD'li kahve zinciri Starbucks, yalnızca Türkiye'de değil, dünyanın dört bir yanında mağazalarının önünde kalabalık gruplar tarafından protesto edilmeye devam ediyor.

Burak Dakak'tan romantik paylaşım! Doğum gününü böyle kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Burak Dakak'tan romantik paylaşım! Doğum gününü böyle kutladı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0