Ece Ronay gözaltına alındı! Operasyonda evden çıkanlar ağızları açık bıraktı

Eski eşine ait güzellik merkezini kurşunlattığı gerekçesiyle gözaltına alınan Ece Ronay'a düzenlenen operasyon evden çıkanlar ise adeta ağızları açık bıraktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay'ın, eski eşinin iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındığı ve Ronay'ın, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldüğü kaydedildi. Ronay'ın, eski kocasının iş yerlerini kurşunlamaya azmettirmekten İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi.

Diğer yandan Ece Ronay'ın gözaltına alındığı operasyonun görüntüsü geldi.

6 KİŞİ YAKALANDI: EVDEN NELER ÇIKTI NELER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik'teki işyerinin kurşunlanması ile ilgili inceleme başlattı.

Yapılan çalışmalarda işyerine motosikletli kasklı kişilerin ateş ettiğini belirleyen ekipler, çalışmalarının ardından şüphelileri tespit etti. Bu sabah şüphelilere ait adreslere özel harekat polisinin de katılımıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda olayın azmettiricisi olduğu değerlendirilen Ece Ronay'ın da evine baskın düzenlendi.

Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda Ronay'la birlikte yaşı küçük olduğu tespit edilen 5 şüpheli daha yakalandı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda otomatik silah, tabanca, 58 adet fişek ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında 6 Türk isim var

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında 6 Türk isim var
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Mehmet 4 ay önce

Bu fenomen ayaklı kişilerin çoğu mafya olmuş. Beş kuruşu görünce kendilerini köy ağası zannediyorlar.

Emeklidur 4 ay önce

Evinden yirmi ton çöp çıktı sandım.Mühimmat herkeste var artık.Sıkan sıkana,vuran vurana,kıran kırana.Texası geçtik.Ecevit dönemini yakaladık.