'Mucize'nin Mizgin'i Seda Tosun boşandığını nikah cüzdanını yırtarak duyurdu! "Artık özgürüm"

Yer aldığı 'Mucize' adlı filmle adını duyuran genç oyuncu Seda Tosun, 2022 yılında nikah masasına oturduğu Taner Aktaş ile tek celsede boşandı. Oyuncu boşandıklarını "Artık özgürüm" diyerek duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2015 yılında vizyona giren 'Mucize' adlı filmin Mizgin'i olarak hafızalarda yer edinen genç oyuncu Seda Tosun2022 yılının Haziran ayında sosyal medya fenomeni Taner Aktaş ile nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten bir kız çocuğu olan Tosun, dün tek celsede boşandığını duyurdu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda "Evliliğimi sonlandırıyorum. Maalesef anlaşamıyoruz. Zaten uzun süredir hamileliğim ve bebek derken sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum" diyerek paylaşım yapan ancak kısa süre içinde eşiyle barışan Tosun, dün resmi olarak boşandı. Adliye koridorunda boşanma evraklarını havaya atarak video çeken Tosun, bir de evlilik cüzdanını yırttığı anları paylaşarak "Ben başardım! Evlilikte köleliğe, şiddete, aşağılanmaya, rencide edilmeye, rezilliklere son! Kızım mutlu büyüyecek inşallah. Çok iftiraya maruz kaldım, anlaşmalı boşanabilmek için sustum. Yanımda olduğunuz için teşekkürler" ifadelerini kullanarak boşanmak istediğini açıklamıştı.

Seda Tosun

Seda Tosun

Oyuncu Seda Tosun ikinci kez nikah masasına oturdu!İLİŞKİLİ HABEROyuncu Seda Tosun ikinci kez nikah masasına oturdu!

"ARTIK ÖZGÜRÜM"

Tosun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ilk olarak "Boşandım artık özgürüm" ifadelerini kullandı. Ardından yeni bir paylaşımda bulunan genç oyuncu nikah cüzdanını yırtarak boşandığını duyurdu. Genç oyuncunun o paylaşımları çok konuşuldu.

İBB'de bir terör sevici skandalı daha: İBB’nin parası terör yandaşlarına!

İLİŞKİLİ HABER

İBB'de bir terör sevici skandalı daha: İBB’nin parası terör yandaşlarına!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0