Sette kaza geçiren Celil Nalçakan'dan ilk paylaşım geldi! Sağlık durumu nasıl?

Kardeşlerim dizisinin sevilen ismi Celil Nalçakan, sette talihsiz bir kaza yaşadı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Melis Minkari ve Recep Usta gibi genç oyuncuların yer aldığı ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim dizisinin setinde talihsiz bir kaza meydana geldi. Dizide Akif rolüyle yer alan ünlü oyuncu Celil Nalçakan'ın set kazası geçirdiği öğrenildi.

Celil Nalçakan

Celil Nalçakan

"SENENİN NAZARI DİYELİM Mİ?"

Geçirdiği kazada kolu kırıldığı öğrenilen Nalçakan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Buna da bu senenin nazarı diyelim mi? Diyelim. Benden duyun istedim… Ufak bir set kazası yaşadım ama her şey yolunda. Yarın Akif’im işinin başında"

Celil Nalçakan kaza geçirdi

Celil Nalçakan kaza geçirdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kız isteme töreninde tuzlu kahveye kaynana müdahale etti! Gelinin verdiği cevap gündem oldu

Gökçe Bahadır'ın estetiksiz hali olay oldu! "Doğal güzel zannediliyor"

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır'ın estetiksiz hali olay oldu! "Doğal güzel zannediliyor"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0