Haluk Bilginer'in açıklamaları gündem oldu! "Biraz daha para ve zaman olsa..."

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla uluslararası bir ün kazanan ünlü oyuncu Haluk Bilginer, geçtiğimiz günlerde Yasemin Allen ile birlikte yer aldıkları 'Türk Dedektif' (The Turkish Detective) adlı dijital dizinin ön gösterimine katıldı. Muhabirlerin sorduğu sorulara titizlikle cevap veren ünlü oyuncu, Türk dizileri hakkında yaptığı açıklamalar ile gündem oldu.

İngiliz yazar Barbara Nadel'in kitap serisinden uyarlanan polisiye dizinin ön gösteriminde birçok ünlü isim ile bir araya gelen Haluk Bilginerdizide rol aldığı Müfettiş Çetin İkmen karakterini ilk kez anlattı. 'Türk Dedektif' (The Turkish Detective) adlı dijital dizide Müfettiş Çetin İkmen  rolüyle yer alan ünlü oyuncu, oynadığı karakter için "Oynamasam karaktere ayıp olurdu." şeklinde konuştu.

Türk Dedektif

Türk Dedektif

HAFTADA 7 GÜN ÇALIŞARAK 2 FARKLI PROJEYİ YÜRÜTTÜ!

Yoğun programına rağmen dizideki karaktere nasıl çalıştığını anlatan Haluk Bilginer; "Ben zaman kısıtlılığı nedeniyle neredeyse projede yer alamayacaktım. Fakat sonra çalıştığım diğer projenin ekibiyle Türk Dedektif tarafı bir anlaşmaya vardılar ve ben haftada 7 gün çalışarak iki projeyi birden yürütebildim." ifadelerini kullandı. 

Haluk Bilginer

Haluk Bilginer

"BU BİR BAŞARIDIR!"

Röportajı sırasında Türk dizilerinin yurtdışında yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Haluk Bilginer, "Biz eskiden Brezilya dizileri seyrederdik, şimdi Brezilyalılar Türk dizileri seyrediyor. Bu televizyon sektörü adına bir başarıdır" dedi.

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie

"İŞİNDE ÇOK İYİ YÖNETMEN VE OYUNCULARIMIZ VAR!"

Son zamanlarda ünlü oyuncu Angelina Jolie ile çektikleri film üzerinden sık sık gündeme gelen Haluk Bilginer, teknik açıdan değerlendirildiğinde Türk Sineması'nın Hollywood ile eşit olduğunu fakat tek eksiğin zaman ve paradan yana olduğuna dikkat çekti. Haluk Bilginer; "ABD, İngiltere, İsveç'te hangi kamerayı kullanıyorsa bizde onu kullanıyoruz. Teknik açıdan ve yetenek açısından bence hiçbir sorun yok. Bizim çok iyi yönetmen ve oyuncularımız var. Biraz daha para ve zaman olsa çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu. 

Baba olan Kaan Urgancıoğlu'ndan oğluyla ilk poz!

İLİŞKİLİ HABER

Baba olan Kaan Urgancıoğlu'ndan oğluyla ilk poz!
Gökçe Bahadır'ın estetiksiz hali olay oldu! "Doğal güzel zannediliyor"

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır'ın estetiksiz hali olay oldu! "Doğal güzel zannediliyor"
MasterChef All Star'da o anlar gündem oldu! Yarışmacılar arasında gerilim yükseldi

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef All Star'da o anlar gündem oldu! Yarışmacılar arasında gerilim yükseldi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Abdullah BAL 4 ay önce

%99’u Müslüman Olduğunu İddia Eden Bir Ülkede Türk Sineması “DİNSİZLEŞTİRME” Propaganda Alanında Gerçekten Büyük Bir Rol Üstlenmiştir Hakkını Vermek Lazım Çoğunlukla BEL ALTI Muhabbetleriyle Üstün Zekalı Yetenekli İnsanlar Yetiştirdiler ve Ülkenin %99’u Müslüman Olduğunu İddia Eden Kesim de Bu Bel Altı Bol Küfürlü Muhabbetlere Çok Güldü…5 Vakit Namaz Kılan Adama Zaten Rol Vermezler MUASIR MEDENİYET İşte…:)

Toplam 2 beğeni