Yalı Çapkını’nın Seyran’ı doğal güzel zannediliyor!Ünlü oyuncunun estetiksiz halleri olay oldu

Yer aldığı popüler yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, bu kez sosyal medyanın diline düştü. Ünlü oyuncu eski yıllara ait çekilmiş fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasıyla olay oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü oyuncunun estetik iddialarına yönelik paylaşımda bulundu.

Son zamanların popüler dizisi Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, dizideki sahnelerinin yanı sıra sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü dizide Seyran karakteriyle rol alan Afra Saraçoğlu, geçmiş yıllarda çekilen fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

DOĞAL GÜZEL ZANNEDİLİYORDU!

Verdiği röportajlar ile yalnızca düzenli beslenme ve spor ile güzelliğini koruduğunu ifade eden Afra Saraçoğlu'nun oyunculuk kariyerindeki ilk hallerini görenler ünlü oyuncunun estetik yaptırdığını öne sürerek sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından ünlü oyuncu estetik iddialarıyla gündeme geldi. 

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI İKİYE BÖLÜNDÜ!

Birçok sosyal medya kullanıcısının yorumda bulunduğu paylaşımlarda ünlü oyuncunun özellikle çene, burun, dudak ve göz kapaklarında işlem olduğu iddia edildi. Sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. Bazıları ünlü oyuncunun yalnızca zayıfladığına dair yorumlarda bulunurken birçok kişi yaptırdığını iddia ettikleri işlemleri sıraladı. 

İşte, Afra Saraçoğlu'nun eski hali...

Afra Saraçoğlu nun eski hali

Afra Saraçoğlu nun eski hali

Afra Saraçoğlu nun eski hali

Afra Saraçoğlu nun eski hali

 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a maske vaadiyle büyük şok!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a maske vaadiyle büyük şok!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0