Gökhan Ünver'den köy seven şehirlilere ince gönderme! Herkesi kahkahaya boğdu

Sosyal medya fenomeni Gökhan Ünver, çektiği videolarla herkesi güldürmeyi başarıyor. Beyaz yakalıların hayatlarını konu eden Ünver, bu sefer de köy hayali kuran beyaz yakalılara nükte yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medyada beyaz yakalıları eleştiren komik videolarıyla milyonları güldüren Gökhan Ünver, bu sefer köy hayatı severleri konu edindi. Beyaz yakalı hayatlara dair ince tespitleriyle güldüren Ünver, köy hayatının gerçeklerini ifşa etti. Hayallerdeki köy hayatı ve gerçekteki köy hayatı ikilemi kuran fenomen, Müge Anlı'ya da gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Gökhan Ünver

Gökhan Ünver

GÖKHAN ÜNVER BEYAZ YAKALILARIN KÖY SEVDASINI TİYE ALDI

Gökhan Ünver'in hayallerdeki köy ve gerçekteki köy ikilemi sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda köy hayatına övgüler yağdıran ve köyün ne kadar sessiz sakin olduğuna vurgu yapan iki beyaz yakalı gözüküyor. Ardından "o sırada köyde olanlar" başlığı altında köyden birinin Müge Anlı ile telefon görüşmesi kurgulanmış.

Müge Anlı ile görüşen köylü hikayesi çok sayıda kişiyi güldürdü. Videoya beğeni ve yorum yağdı.

Amin dedi fenomen oldu! TikTok fenomeni Gizem Yıldız'ın estetikli hali gündeme oturdu

İLİŞKİLİ HABER

Amin dedi fenomen oldu! TikTok fenomeni Gizem Yıldız'ın estetikli hali gündeme oturdu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0