Öz kızlarından kaçan Metin Akpınar koşa koşa siyaset yapmaya gitti! Evden çıkmıyor demişti

Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babası olduğunu mahkeme kararıyla resmen kanıtladığı Akpınar hakkında geçtiğimiz günlerde "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor" ifadelerini kullanmıştı. Akpınar, günler sonra ilk kez görüntülendi.

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden ikiz kızları olduğu haberi sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Akpınar'ın kızlarından Duygu Nebioğlu, Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanmış, DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu kanıtlamıştı.

Metin Akpınarın kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu

Metin Akpınarın kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu

Babasına yönelik çeşitli suçlamalarda bulunan Nebioğlu, son olarak katıldığı yayında davadan sonra Akpınar'a kimsenin ulaşmadığını ve babasıyla iletişim kurmadığını söylemişti. Nebioğlu'nun "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor. Kapalı bir hayat yaşıyor" dediği Akpınar, günler sonra ortaya çıktı.

Sevgi Nebioğlu ve Duygu Nebioğlu

Sevgi Nebioğlu ve Duygu Nebioğlu

Serhan Asker ile "Görkemli Hatıralar" programına konuk olan Metin Akpınar, yıllardır gözlerden sakladığı kızları yerine siyasi yorumlarıyla gündeme geldi. Babasının katıldığı programdan kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Nebioğlu, "Ben de izliyorum..." notunu düştü.

Metin Akpınar

Metin Akpınar

OLAYIN GEÇMİŞİNDEN BİR KESİT:

Annesi tarafından terk edilen daha sonra devlet koruması altına alınan ve ardından evlat edinilen Metin Akpınar'ın kızlarından Duygu Nebioğlu, verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Benim adim Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya'da yaşama tutundum. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm. Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gökhan Ünver'den köy seven şehirlilere ince gönderme! Herkesi kahkahaya boğdu

Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yılmaz Atadeniz'in kızı çıldırdı: Cahillik! Zafer Algöz'ü kınıyorum

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yılmaz Atadeniz'in kızı çıldırdı: Cahillik! Zafer Algöz'ü kınıyorum
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

Mehmet 4 ay önce

Halk tv chdp oldumu çoluk çocuk tanımayanlar. Eski kafa.

Fenasi 4 ay önce

Birde millete ahlak abidesi kesilirler,belki bunu gibi kaç tane çocuğu var kendi bile bilmez yaptığı zina sayısını. Siyasette bunlara nasıl itibar edecekler hayret.

Toplam 1 beğeni

Rebelboy1903 4 ay önce

Birşey fark ettiğini zannetmiyorum. Yani kimin yanında büyümüşlerse kanımca aynı tığnıyyette yetişmiş problem olacağını zannetmiyorum

Aksi ihtiyar 4 ay önce

İşte böyle gençlere idol olabilecek kişileri tanıtmakla ne yolda olduğunuzu bize gösteriyorsunuz. Muhafazakar pink jasmeler!

ne düşünebilim ki 4 ay önce

ne düşünülür ki

Yorumların Tümünü Okuyun