Cüneyt Özdemir'den 'Kuş Uçuşu' eleştirisi! "Bizim dünyayı daha çok..."

Son zamanlarda ilgi çekici konusu ve başarılı oyuncularıyla oldukça dikkat çeken Kuş Uçuşu dizisi, ünlü birçok isimden aldığı eleştiriler ile gündeme gelmeye devam ediyor. İkinci sezonunun yayınlanmasıyla kısa süre içerisinde büyük ses getiren Kuş Uçuşu dizisine bir yorum da ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir'den geldi.

Bir süre önce ikinci sezonunun yayınlanmasıyla gündeme gelen dijital proje, Kuş Uçuşu sahneleriyle sosyal medyada büyük ses getirmişti. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer ve Koray Kerimoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı ve başrollerinde ise Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi, 14 Aralık tarihinde izleyicileriyle bir araya geldi. 

Kuş Uçuşu

Kuş Uçuşu

Medya sektöründe ayakta kalma mücadelesini konu alan ve karakterler üzerinden televizyon dünyasının hırslı tarafına dikkat çeken ünlü dizinin yeni sezonuna gazeteci ve haber sunucusu olan ünlü isim Cüneyt Özdemir’den de bir yorum geldi.

Kuş Uçuşu

Kuş Uçuşu

"GÜLÜMSEYEREK İZLİYORUM AMA"

Twitter yeni ismiyle X hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Cüneyt Özdemir, diziye dair eleştirisini dile getirdi. Cüneyt Özdemir, paylaşımı sırasında "Kuş Uçuşu 2. sezonu gülümseyerek izliyorum. Kerem Çatay aslında çok güzel bir damar yakalamış. Televizyon habercilerinin hırslı dünyasına bakıyor. Ama ne yazık ki hayli karikatür kahramanlar ve olaylarla. Belki biz kameraların arkasında nasıl bir dünya olduğunu tam olarak anlatamıyoruz. Habercilik heyecanını, sıfırdan kendini yeniden var etmeyi, sermayesiz bir medyayı ve en önemlisi 'bizim dünyayı' daha çok paylaşmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Kuş Uçuşu

Kuş Uçuşu

Cüneyt Özdemir'in paylaşımı kısa süre içerisinde büyük beğeni ve yorum aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı diziye dair farklı bakış açılarını ortaya koyarak değerlendirmede bulundu. 

İşte, Cüneyt Özdemir'in sosyal medya paylaşımı...

Kuş Uçuşu Cüneyt Özdemir

Kuş Uçuşu Cüneyt Özdemir

Amin dedi fenomen oldu! TikTok fenomeni Gizem Yıldız'ın estetikli hali gündeme oturdu

İLİŞKİLİ HABER

Amin dedi fenomen oldu! TikTok fenomeni Gizem Yıldız'ın estetikli hali gündeme oturdu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0