Sertap Erener Sezen Aksu'ya sürpriz! Sertap Erener'in nostaljik paylaşımı olay oldu

Serap Erener zaman zaman sosyal medya hesabından arşiv görüntüleri paylaşıyor. Geçtiğimiz gün yıllar önce Sezen Aksu'ya yaptığı sürprizin görüntülerini takipçileriyle paylaşan Erener'e beğeni ve yorum yağdı.

Sezen Aksu'nun vokalistliğini yapan Sertap Erener, 90'lı yıllarda Sezen Aksu'nun da desteğiyle kendi albümünü çıkardı. Aksu ile yakın ilişkileri hâlâ devam eden sanatçı, sosyal medya hesabından zaman zaman arşivinden görüntüler paylaşıyor. Yıllar önce Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Hepari'nin bestelediği "Sakin ol" albümüyle çıkış yapan Erener, Uzay Hepari'yle birlikte seslendirdikleri şarkının görüntülerini paylaştı.

SERTAP ERENER'DEN NOSTALJİK PAYLAŞIM

90'lı yıllarda çıkış yaparak kariyer basamaklarını hızla atlayan Sertap Erener, yaptığı nostaljik paylaşımla gündeme geldi. Ünlü sanatçı, Sezen Aksu'nun sözlerini yazdığı ve Uzay Hepari'nin bestelediği bir şarkıyı seslendirdiği görüntüleri paylaştı. Uzay Hepari ile birlikte sahne alan Erener, Sezen Aksu'nun doğum gününe özel besteledikleri şarkıyı söylemişler. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Sertap Erener, paylaşımın altına "Uzay ile o geceye özel bir de doğum günü şarkısı bestelemiştik. Yıllar sonra şarkıyı Sezen‘e sahnede tekrar söyleyerek sürpriz yapmak istemiştim. Ama hiç kolay olmadı" notunu düştü.

Sezen Aksu Sertap Erener ve Uzay Hepari

Sezen Aksu Sertap Erener ve Uzay Hepari

"SİZİNLE TANIŞMAMA ÇOK AZ KALMIŞTI"

Ünlü sanatçı, dün Uzay Hepari'yle seslendirdiği başka bir görüntüyle daha beğeni topladı. Erener'in ilk albümünden "Vurulduk" şarkısını Hepari'yle ilk kez seslendirdikleri görüntüleri paylaştı. Sertap Erener o görüntüleri  "O gece Uzay’la beraber ilk kez seslendiriyoruz. Kendime baktığım aynanın sol üst köşesine tutuşturduğum poster ise daha hiç kimsenin bilmediği dinlemediği ve görmediği albümün kapağının ilk baskı örneğidir. Çok tarihi bir andır benim için. Sizinle tanışmaya çok az zaman kalmıştı çünkü." notuyla sevenleriyle paylaştı.

81 yaşında olan Şener Şen günler sonra ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

81 yaşında olan Şener Şen günler sonra ortaya çıktı!
Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Arda Kural birbirine girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Arda Kural birbirine girdi!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0