Haluk Levent başlattı birçok sanatçı destek oldu! Haluk Levent'ten Gazze için destek konseri

Birçok sosyal sorumluluk projeleriyle de tanınan Haluk Levent bu sefer de Gazze için destek konseri düzenledi. Konsere birçok sanatçı şarkılarıyla destek oldu.

Anadolu Rock şarkıcı ve AHBAP derneği başkanı Haluk Levent, 17 Aralık Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde şarkılarını Gazze için söyledi. Gerçekleştirdiği birçok sosyal projeyle adını sık sık duyuran Haluk Levent, bu sefer de Gazze'deki katliama karşı destek konseri düzenledi. Ünlü şarkıcının başlattığı konsere birçok sanatçı da katılımıyla destek oldu. İstanbul Bostancı'daki konsere Bülent Ortaçgil, Derya Köroğlu (Yeni Türkü), Mustafa Sandal, Melek Mosso, Ceylan Ertem, Zara, Özgürcan çoban, Eypio, Sena Şener ve Gülben Ergen katılarak şarkılarıyla Gazze'ye desteklerini sundular.

Haluk Levent Gazze için konser

Haluk Levent Gazze için konser

HALUK LEVENT BAŞLATTI BİRÇOK SANATÇI DESTEK VERDİ

Zirve Müzik'in organize ettiği konserde Bülent Ortaçgil, Derya Köroğlu (Yeni Türkü), Mustafa Sandal, Melek Mosso, Ceylan Ertem, Zara, Özgürcan çoban, Eypio, Sena Şener ve Gülben Ergen gibi birçok ünlü isim sahne aldı. Konsere fiilen katılamayanlar için destek bileti de satan Haluk Levent, konser için şu açıklamaları yaptı: "Bu, Bostancı Gösteri Merkezi’nde katıldığım en kalabalık konser. Burada olan sizlerin belki iki katı kadar dostumuz da bilet satın alarak destek oldu ve bu beni çok gururlandırdı. İsrail hükümetinin katliamlarına karşıyız. Biz müzisyeniz şarkı söyleriz. Böyle bir konser düzenleyelim dostlarla, Gazze’deki çocukları anarız, bu şarkılar da onlara gider dedik".

Radyocu ve Yazar Adem Metan'ın kayda aldığı ve Youtube hesabından paylaştığı konser için Haluk Levent "Bizim sınırlarımızdan arabayla birkaç saatlik uzaklıkta bütün çocuklar için dedik ki bir dayanışma konseri yapalım. Biz de sizi seviyoruz, biz de sizin yanınızdayız diyelim" ifadelerini kullandı.

"DUYARLILIĞIMIZ İÇİN BURADAYIZ"

Gazze'deki katliama karşı Haluk Levent'le birlikte sahne alan sanatçılar Adem Metan'ın kameralarına konuştu. Gülben Ergen, "Söz konusu çocuk olduğu zaman din, dil, ırk, mezhep hiçbir şey söz konusu olamaz" derken  Mustafa Sandal da "Gazze'de çocuklar ölüyor, masum insanlar katlediliyor, adeta bir soykırım gerçekleştiriliyor. Buna karşı olan duyarlılığımız için buradayız" ifadelerine yer verdi.

Mustafa Sandal ve Gülben Ergen

Mustafa Sandal ve Gülben Ergen

Bülent Ortaçgil Batı'nın ikiyüzlü tavrını eleştirerek "Şunu görüyorum, Batı hiçbir zaman medeniyet ve refahını Doğu ile paylaşmak istemiyor ve bunu her konuda belli ediyorlar. İsrail'e karşı geçmişte olan bitenden dolayı borçlu olan bütün Batı aslında onların yanında oluyor" dedi.

Ceylan Ertem

Ceylan Ertem

Şarkıcı Zara, "Bir insanın bize ihtiyacı varsa, biz de elimizi uzatabileceksek eğer ne gerekiyorsa" şeklinde konuşurken, Melek Mosso da "Ölüm haberleriyle her gün çocukların nasıl kıyıldığını görerek güne başlıyoruz ve bunun affedilir, mantık çerçevesine koyulur hiçbir tarafı yok" dedi.

Cevdet Arıkan hayatını kaybetti 75 yaşında hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Cevdet Arıkan hayatını kaybetti 75 yaşında hayatını kaybetti!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ömer 4 ay önce

Tebrikler size.

konuk 4 ay önce

çok geç kaldınız maalesef 75 gün oldu, 15 bine yakın kadın çocuk öldü, 2,5 ay sonra ancak konser düzenleyip şarkı ile protesto ediyorsunuz, vicdanınızı rahatlatmak için mi? Batılı akranlarınız ilk günden tepkilerini koydu, sanırım size talimat ancak geldi, yazıklar olsun.