Müge Anlı'dan 50.yaş kutlaması! Rahmi Özkan'ın hediyesi canlı yayına damga vurdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, 50 yaşında girdi. Yeni yaşını kutlayan Anlı'ya doğum günü hediyesi alan Rahmi Özkan canlı yayına damga vurdu.

Hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, yeni yaşını canlı yayında kutladı. Kariyeri boyunca birçok başarıya imza atan Anlı, doğum gününü stüdyoda kutlayan Anlı'ya peş peşe sürprizler yapıldı.

RAHMİ ÖZKAN'IN HEDİYESİ DAMGA VURDU

Anlı'ya en büyük sürprizi ise programını birlikte paylaştığı Rahmi Özkan yaptı.

Rahmi Bey de doğum günü dolayısı ile Müge Anlı'yı kutladı. Rahmi Bey, "16 sene evvel bu mücadeleye beraber başladık. Güzelleştin, gençleştin, geliştin. Türk kadınının azmiyle, mücadelesiyle, hırsıyla buralara geldin. Seni kutluyorum. Seni dünyaya getiren annene de saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. İyi doğdun, iyi ki varsın." dedi ve elini cebine attı.

ALTIN HEDİYE ETTİ

Müge Anlı, bunun üzerine "Elini cebine attın bana altın mı getirdin?" diye sordu. Rahmi Bey, bunun üzerine "Bak işte şimdi! Bu kabiliyet meselesi" diyerek ünlü gazeteciye takıldı.

Müge Anlı 50 yaşında

Müge Anlı 50 yaşında

Müge Anlı eline altını alarak salladı ve "Bakınız" diyerek şükranlarını dile getirdi:

"Teşekkür ederim. O kadar iyi tanıyoruz ki artık birbirimizi. Elini cebine götürüyor, kesin oradan bir şey çıkaracak. Ne çıkarabilir? Biliyorsunuz altın gramajı, fiyatları! Altın borsası başkanı varsa öyle bir şey seni yapmalılar Rahmi Bey."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Esra Erol'un programında ilginç anlar! Pırasaya tiki olan eşini canlı yayında bayılttı​

İsmail öğretmen gönülleri fethetti! Okula gelirken öğrencilerinin ayakları ıslanıyor diye...

İLİŞKİLİ HABER

İsmail öğretmen gönülleri fethetti! Okula gelirken öğrencilerinin ayakları ıslanıyor diye...
Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan'ın şaşırtan değişimi! Billur Yazgan bambaşka biri olmuş

İLİŞKİLİ HABER

Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan'ın şaşırtan değişimi! Billur Yazgan bambaşka biri olmuş
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0