48 saat komada kalan Madonna: "Hayatta olmamı o kadına borçluyum"

Geçtiğimiz yaz bir otel odasında bilinci kapalı bir şekilde bulunan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, 48 saat komada kalmış adeta ölümden dönmüştü. Yaşadıklarını sahnede anlatan ünlü şarkıcı "Hayatta olmamı o kadına borçluyum" diyerek kendisine destek olan arkadaşından bahsetti.

2023 yılının Haziran ayında bilinci kapalı halde bir otel odasında bulunan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'nın ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandığı öğrenilmişti. Yoğun bakıma alınarak entübe edilen ünlü şarkıcı 48 saat komada kalmıştı. Ölümden dönen Madonna geçtiğimiz gün New York'taki Barclays Center'da çıktığı sahnede "Şu an burada olmam bir mucize. Bu gece bu salonda, benimle birlikte hastanede olan bazı insanlar var" ifadelerini kullanarak yaşadığı süreçten bahsetmişti.

Madonna

Madonna

Madonna’ya sosyal medyadan tepki yağdı! Konseri yarıda bıraktıİLİŞKİLİ HABERMadonna’ya sosyal medyadan tepki yağdı! Konseri yarıda bıraktı

"HAYATTA KALMAMI ONA BORÇLUYUM"

48 saat komada kaldığını söyleyen ünlü şarkıcı ilk olarak Kabala öğretmenine hastanede hep yanında olduğunu söyleyerek "Tek duyduğum ses, onundu. Bana 'Elimi sık' dediğini duyuyordum." ifadeleriyle teşekkür etti. "Kendime geldiğimde altı harika çocuğum yanımda oturuyordu. Çocuklarımın hepsiyle aynı odada ölmek üzereydim." diyen Madonna, seyirciler arasında bulunan Shavawn adlı arkadaşına da "Hayatımı kurtardı" diyerek teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı, arkadaşından bahsederken, "Beni hastaneye götürmek üzere sürükleyen çok önemli bir kadın var burada. Banyo zemininde bayıldım ve yoğun bakımda uyandım" şeklinde konuştu.

Madonna ve çocukları

Madonna ve çocukları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Esra Erol'un programında ilginç anlar! Pırasaya tiki olan eşini canlı yayında bayılttı

Yıldız Tilbe yoğun bakıma mı alındı? Sağlık durumu nasıl?

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe yoğun bakıma mı alındı? Sağlık durumu nasıl?

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0