O benzetmeye Pınar Deniz hayranları tepki gösterince ortalık karıştı!

Altın Kelebek Ödül töreninde yapılan birçok konuşma Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının skeçlerine konu olmuştu. Pınar Deniz skeci ortalığı karıştırdı.

Çok Güzel Hareketler 2 programında altın Kelebek Ödül töreninde yapılan birtakım konuşmalar skeçlere konu olmuştu. Bu isimlerden biri de Pınar Deniz. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde sahnelenen oyun Pınar Deniz hayranlarında büyük tepki aldı. Tepkilere karşı ÇGHB 2 tarafından açıklama gecikmedi.

PINAR DENİZ TAKLİDİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Komedi oyunları sahneleyen programda Altın Kelebek Ödülü alan Aile dizisi ve oyuncuları da konu edindi ve  Kerem Bürsin "Kerim Dursin", Serenay Sarıkaya "Setenay Kayakaya", Kıvanç Tatlıtuğ "Branş Tatlışey" ve Aile dizisi "Sülale" dizisi gibi isimlerle bahsedildi.

Pınar Deniz ve Ebru Yücel

Pınar Deniz ve Ebru Yücel

Aynı skeçte "Ödülü hak etmeyen oyuncu" kategorisiyle sunulan ödülde "Hak etmiyorsunuz ama yine de ödülü size veriyoruz" repliği büyük tepki topladı. Oyunda sahnelenen kişi üst üste 2 yıldır En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Pınar Deniz'e benzetildi ve ünlü oyuncunun hayranları harekete geçti.

ÇGHB 2 TARAFINDAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Skeçte söz konusu oyuncuyu oynayan Ebru Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi ama beni ona benzetmeniz gurur verir" dedi.

Ebru Yücel skeç hakkında paylaşımı

Ebru Yücel skeç hakkında paylaşımı

Öte yandan skeci yazan Atakan Çelik de sosyal medya hesabından oyundaki kişinin Pınar Deniz olmadığı ve kimseyi gücendirmek istemedikleri şeklinde açıklamada bulundu.

Nurgül Yeşilçay ve Gökhan Özoğuz gerginliği bitmedi! Athena Gökhan Yeşilçay'a karşılık verdi

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay ve Gökhan Özoğuz gerginliği bitmedi! Athena Gökhan Yeşilçay'a karşılık verdi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0