Serenay Sarıkaya'nın evi olay oldu! 40 milyon liraya kıydı...

Gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuğunun yanı sıra mal varlıklarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay Marmaris'ten aldığı yazlık ev ile gündeme gelen ünlü oyuncu hakkında bu kez olay bir iddia ortaya atıldı. Serenay Sarıkaya'nın yeni evi merak konusu oldu.

Ekranların sevilen dizisi 'Aile' de gösterdiği oyunculuk performansı ve tarzıyla adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, yaptığı yatırımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bebek’teki dairesinden taşınan ünlü oyuncunun, nereden nasıl bir ev tutacağı merak konusu olmuştu. Ünlü oyuncunun yine Boğaz kıyısında kaldığı ortaya çıktı. 

 Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

ROTAYI BOĞAZ'A ÇEVİRDİ!

Boğaz manzarasına duyduğu sevgisi ile tanınan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son tercihini Bebek sahilinden yana kullanmıştı. Ünlü oyuncu bu kez Ortaköy’e taşındı. Hem şehrin içerisinde hem de huzurlu bir atmosferde yaşamak isteyen Serenay Sarıkaya'nın Ortaköy'de lüks bir siteden daire satın aldığı öğrenildi. Hızla yayılan haberlerin ardından ünlü oyuncunun bahçe katında aldığı lüks dairenin fiyatı sosyal medyada merak konusu oldu. 

 Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

FİYATI DUDAK UÇUKLATACAK CİNSTEN!

Lüks site içindeki bahçe katında bulunan ev, geniş yeşil alanıyla oldukça ferah ve güzel. Başarılı oyuncunun evi için ödediği para ise 40 milyon TL! Ünlü oyuncunun Bebek'teki dairesini ise şimdilerde Burcu Esmersoy'un kiraladığı öğrenildi.

Serenay Sarıkaya evi

Serenay Sarıkaya evi

Ünlü oyuncu daha önce bir alışveriş merkezinin üst katındaki rezidansta yaşıyordu. Kaşesi en yüksek oyunculardan biri olan Sarıkaya, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Sarıkaya'nın İstanbul, Bodrum, Marmaris ve Çanakkale'de arsa ve evleri var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Amerika bu ikiliyi konuşuyor! Deve kuşu Emmanuel'in komik halleri tiktok'ta viral oldu

Nefise Karatay'ın kızı Maya annesinin kopyası! Görenler şaşırdı...

İLİŞKİLİ HABER

Nefise Karatay'ın kızı Maya annesinin kopyası! Görenler şaşırdı...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0