4 yapraklı yoncadan 2’si yıllar sonra bir arada! Sosyal medyada büyük beğeni aldı

Sinemanın dört yapraklı yoncaları olarak bilinen isimlerden Filiz Akın ve Türkan Şoray ile uzun zaman sonra ilk kez bir araya geldi. Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Filiz Akın, kendisini evinde ziyaret eden Türkan Şoray'ın o anlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram hesabını oldukça aktif kullanan Filiz Akın, yaptığı son paylaşım beğeni rekoru kırdı. Ünlü oyuncu, yıllardır sıkı dostu olan Türkan Şoray ile anlarını paylaşarak takipçilerine duygu dolu anlar yaşattı. 

 Filiz Akın ve Türkan Şoray

Filiz Akın ve Türkan Şoray

EVİNDE ZİYARET ETTİ!

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası olarak bilinen isimleri Filiz Akın ve Türkan Şoray, uzun bir dönemin ardından bir araya geldi. Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Türkan Şoray, sağlık problemlerine dair yaşanan gelişmeler ile sık sık gündeme gelen Filiz Akın'ı evinde ziyaret etti. 

 Filiz Akın ve Türkan Şoray

Filiz Akın ve Türkan Şoray

TAKİPÇİLERİNE NOSTALJİK ANLAR YAŞATTI!

Ünlü oyuncunun ziyareti sırasında çekilen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Filiz Akın, sosyal medyadan büyük beğeni aldı. Ünlü oyuncu Türkan Şoray ile birbirlerine sarılarak poz verdikleri anları "Yeni bir yıla doğru. Sultan arkadaşımla yeni hafta böyle. Sevgi, dostluk dolu bir gün diliyorum." notuyla paylaştı. Yeşilçam'ın ünlü isimleri sosyal medyada adeta yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Filiz Akın'ın o paylaşımı...

Danla Bilic'nin hayatı takıntılı hayranı yüzünden zehir oldu! Kapısına dayandı...

İLİŞKİLİ HABER

Danla Bilic'nin hayatı takıntılı hayranı yüzünden zehir oldu! Kapısına dayandı...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0