Pınar Deniz ablasını paylaştı! Ablası Huri Deniz'le benzerliği olay oldu

Pınar Deniz sosyal medya hesabından ablası Huri Deniz'ın fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladı. O paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Son dönemde yer aldığı başarılı projelerle adını  duyuran Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde Yargı dizisindeki Ceylin rolü dolayısıyla Altın Kelebek Ödülü de almıştı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından ablası Huri Deniz'in fotoğrafını paylaştı. Ablasının güzelliği ve ablasıyla olan benzerlikleri olay oldu.

Pınar Deniz ablası Huri Deniz

Pınar Deniz ablası Huri Deniz

"ÇABUK ABLAMIN GÜZELLİĞİN BAKIN"

Ünlü oyuncu instagram hesabından ablası Huri Deniz'in fotoğrafını paylaşarak üzerine şu notu ekledi: "Çabuk ablamın güzelliğine bakın. İyi ki doğdun. Yıllar önce bana yazdığın gibi.. Olmaktan, doğmaktan, dönüşmekten korkma. Seni çok seviyorum".

Huri Deniz

Huri Deniz

Huri Deniz, babasıyla birlikte Yeniköy'de bir restoran işletiyor.

Pınar Deniz daha önce de ablasını paylaşmıştı. Ablasının güzelliği ve Pınar Deniz'le benzerliği sosyal medyada çok konuşuluyor.

Sanat dünyası "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Sanat dünyası "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde buluştu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

-Mahmut 4 ay önce

Bir kaybolun