Tutuklanan Atilla Taş'tan yeni gelişme! Kararı öğrenince baygınlık geçirdiği ortaya çıktı

Şarkıcı Atilla Taş ve eşi, Beşiktaş'ta bir barda çıkan kavganın ardından polise mukavemet gösterdiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilerek tutuklanan Taş'ın tutuklanmasına neden olan o görüntüler ortaya çıkmıştı. Atilla Taş'ın tutuklanmasında yeni bir gelişme yaşandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkı Atilla Taş ve eşi, Beşiktaş'ta eğlendikleri barda iddiaya göre aşırı alkollü şekilde içeridekilere rahatsızlık verince dışarıya çıkarılmak istenmişti. Taş, işletmecilerle kavga etti. Olay yerine gelen polise de mukavemet gösterdiği öne sürülen Taş ve eşi gözaltına alınmıştı.

Atilla Taş tutuklandı

Atilla Taş tutuklandı

Beşiktaş Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen Atilla Taş, yasal işlemleri sonrası adliyeye sevk edilmişti. Tutuklanan Atilla Taş, cezaevine yerleştirilmişti. Taş'ın eşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İşte Atilla Taş'ın tutuklanmasına sebep olan o görüntüler:

TUTUKLANMA KARARINI DUYUNCA BAYGINLIK GEÇİRDİ!

Taş'ın tutuklanmasının ardından olaya dair yeni gelişmeler ortaya çıktı. Vatandaş kamerası ile çekilen görüntülerde elleri kelepçeli bir şekilde sokak ortasında otururken polis ekiplerine hakaret ettiği görülüyor. Ardından adliyeye götürülen Taş'ın tutuklama kararını öğrendikten sonra baygınlık geçirdiği ve ayıldıktan sonra ise Silivri'deki Marmara Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

DAHA ÖNCE DE CEZAEVİNE GİRMİŞTİ

31 Ağustos'ta, FETÖ'nün 'medya yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla Gemlik, Bursa'da göz altına alındı ve 3 Eylül'de "örgüt hiyerarşisine dahil olmaksızın örgüte bilerek, isteyerek yardım etmek" suçlamasıyla İstanbul'da tutuklandı. Cezaevindeyken Meltem Güler ile evlenen şarkıcı, 2017 Ekim ayında tahliye oldu.

Mahsun Kırmızıgül'ün sahne ücreti olay oldu! Ünlü şarkıcı tam tamına...

İLİŞKİLİ HABER

Mahsun Kırmızıgül'ün sahne ücreti olay oldu! Ünlü şarkıcı tam tamına...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Nazmi 4 ay önce

Ünlü şarkıcımı şakamısınız...

Doğrucu Davut 4 ay önce

Ünlü şarkıcımı ünlü provokatör mü? Ne ses var nede seda. Ama Allah var içince çok iyi saçmalıyor.

efe 4 ay önce

eşi tam hdp liler gibi. bunları hapis paklar