Ayşen Gruda ile Yılmaz Gruda'nın kızları Elvan Gruda hayatını kaybetti!

Ünlü Yeşilçam oyuncuları Ayşen Gruda ile Yılmaz Gruda çiftinin kızları Elvan Gruda hayatını kaybetti. Gruda'nın vefat haberini duyuran isimlerden biri de yakın arkadaşı Tuna Arman oldu.

Uzun süredir kanser tedavisi gördüğü bilinen, ünlü Yeşilçam oyuncuları Ayşen Gruda ile Yılmaz Gruda çiftinin kızları Elvan Gruda, 55 yaşında yaşamını yitirdi. Film-San Vakfı'ndan yapılan açıklamada, "Rahmetli Ayşen Gruda ve rahmetli Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda'yı 55 yaşında kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." ifadeleri kullanıldı.

 Elvan Gruda

Elvan Gruda

"ZOR BİR YAŞAMDI..."

Bir süredir Şişli Etfal Hastanesi'nde meme kanseri nedeniyle tedavi gördüğü bilinen Elvan Gruda'nın vefatıyla ilgili bir açıklama da Gruda'nın yakın arkadaşı olarak bilinen Tuna Arman'dan geldi. Arman, yakın arkadaşının vefat haberini şu ifadelerle duyurdu:

"ELVAN GRUDA ,zor bir yaşamdı ünlü bir anne babanın çocuğu olmak...... ELVAN GRUDA konservatuvar mezunu bir müzisyen. ELVAN GRUDA bir kanalda yayın yonetmeni. ELVAN GRUDA en kıymetlisi EMRENIN ANNESI.10 yıl önce geçirdiği meme kanseri sonucu tedaviler sayesinde yendı hastalığı ama sonrasını umursamadı bitti dedi,dinlemedi bizleri kontrole gitmedi ihmal etti kendi secimiydi bu. Anne ve babasının hastalıkları,annenin kaybı ardından babasının sağlık sorunları ve kaybi yordu ve yıprattı, Dayanılmaz ağrılar başladı zorla götürdüğüm hastanede yapılan tetkikler sonucu metastaz 4.evredeydi 3 ay sürdü hersey tedavi başladı ama çok geç kalmıştık ve maalesef ELVAN 55 yasinda gitti..oysa hayalleri vardı,hayallerimiz vardı ...EMRE vardı, ama olmadı gitti. Mekani cennet olsun hep birbirimize kardeşim derdik,güle güle kardeşim bir gün görüşmek dileğiyle seni çok seviyorum."

 Elvan Gruda hayatını kaybetti

Elvan Gruda hayatını kaybetti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Milyonda bir olan ihtimal gerçekleşti! ABD'de çift rahimli kadın 20 saat arayla 2 bebek doğurdu

90’ların popüler ismi Mirkelam'ın son hali şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

90’ların popüler ismi Mirkelam'ın son hali şaşırttı!
 Ayşe Hatun Önal mahkemelik oldu! Ünlü şarkıcının başı ev sahibi ile dertte

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Hatun Önal mahkemelik oldu! Ünlü şarkıcının başı ev sahibi ile dertte

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0