Uğur Işılak'tan anlam dolu paylaşım! "Biz rahat edelim diye şehit olanlar var"

Geçtiğimiz günlerde Irak Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen askerlerimiz için sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan ünlü isimler arasında usta sanatçı Uğur Işılak'ta vardı. Farkındalık ve kişisel gelişim üzerine sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan Uğur Işılak, bu kez şehitlerimiz için yaptığı paylaşımlar ile gündeme geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen usta sanatçı Uğur Işılak, bu kez geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyi Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırılarda şehit düşen 12 Mehmetçiğimiz için paylaşımda bulundu. Paylaşımı sırasında şehit düşen vatan evlatlarının isimleri ve fotoğraflarını yayınlayan Uğur Işılak, başka bir paylaşımında 2018 yılında yayınladığı Onlar Önce Vatan Dedi türküsünü yeniden seslendirdi. Usta sanatçının paylaşımı sosyal medyada duygu dolu anlar yaşattı. 

Uğur Işılak

Uğur Işılak

"BİZ RAHATI BEĞENMEZKEN"

Instagram paylaşımı sırasında bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarda şehit düşen vatan evlatlarının fotoğraflarına yer veren Uğur Işılak, "Allah, şehitlerimizin mekânını cennet eylesin." şeklinde konuştu. Uğur Işılak, ayrıca paylaşımına "Biz rahatı beğenmezken biz rahat edelim diye şehit olanlar var. En iyi rahmet mesajları yerine biraz mahcubiyetimiz olsaydı keşke." notunu düştü. 

Uğur Işılak sosyal medya paylaşımı

Uğur Işılak sosyal medya paylaşımı

DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI!

Birçok sosyal medya hesabından konuya dair paylaşımda bulunan Uğur Işılak, Facebook hesabından yaptığı anlam dolu paylaşım ile takipçilerine duygu dolu anlar yaşattı. Uğur Işılak paylaşımı sırasında, 2018 yılında yayınladığı Onlar Önce Vatan Dedi türküsünü yeniden seslendirdi. Usta sanatçı videosuna "Vatan için, Bayrak için…" notunu düştü.

İşte, Uğur Işılak'ın o paylaşımı...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0