Meslek dayanışması! Simge'nin imdadına İrem Derici yetişti

Kaptığı viral enfeksiyon nedeniyle sahneye çıkması yasaklanan ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın imdadına meslektaşı yetişti. Ünlü şarkıcı İrem Derici, Simge'nin yerine konsere çıktı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile özdeşleşen şarkısı 'Aşkın Olayım' ile 2023 yılının en çok dinlenenleri arasında yer almayı başaran ünlü şarkıcı Simge, geçtiğimiz hafta rahatsızlandığını ve doktorunun sahne almasını yasakladığı açıkladı. Simge'nin yardımına meslektaşı ve yakın dostu İrem Derici koştu.

Simge

Simge

Konserde fenalaşan Simge apar topar hastaneye kaldırıldı! Sevenlerini uyardıİLİŞKİLİ HABERKonserde fenalaşan Simge apar topar hastaneye kaldırıldı! Sevenlerini uyardı

YAKIN DOSTU YARDIMINA KOŞTU!

Simge, geçtiğimiz hafta yakalandığı viral enfeksiyon sebebiyle konserlerine serum takviyesi alarak çıkmıştı. Şarkıcının geçtiğimiz akşam, Antalya'da özel bir gecede vereceği konsere çıkması doktoru tarafından yasaklandı. Simge çareyi yakın dostu İrem Derici'yi aramakta buldu. Derici, ertesi gün bir konseri daha olmasına rağmen yakın dostunun imdadına yetişti ve ekibiyle birlikte apar topar Antalya'ya giderek Simge'nin yerine sahneye çıktı. O anlara ait kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Derici paylaşımına "Ne geceydi be! @teknosa ailesi ve muazzam enerjileriyle erken bir yeni yıl kutlaması yaptık. Aslında bu gecede benim güzel kuzum @simgesagin sahne alacaktı ama bu hafta geçirdiği rahatsızlık yüzünden bu muhteşem delilerle ben buluştum. Eksikliğini aratmamaya çalıştım abla, yılın son nazarı olsun, geçmişler olsun güzeller güzelim. Tüm @teknosa ailesine, gecede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Muhteşem bir yıl olsun 2024!" notunu düştü.

İrem Derici

İrem Derici

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tutuklanan Atilla Taş'tan yeni gelişme! Kararı öğrenince baygınlık geçirdiği ortaya çıktı

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan göndermeli paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan göndermeli paylaşım!
Ayçin Tuyun kanseri yendi! Sosyal medyada yaptığı açıklama gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ayçin Tuyun kanseri yendi! Sosyal medyada yaptığı açıklama gündem oldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0