Sinan Akçıl Can Ataklı'yı yerin dibine soktu: Konu şehitlerse boyum size yeter artar bile!

Sosyal medya hesabından şehit aileleri ve şehit babalarıyla ilgili skandal yorumlarda bulunan Can Ataklı, kendisine tepki gösteren ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ı da hedef almaya çalıştı. Ataklı'nın art arda yaptığı paylaşımlara sessiz kalmayan Sinan Akçıl, Ataklı'yı yerden yere vurdu.

Tüm Türkiye'nin kalbi geçen hafta şehit olan 12 Mehmetçiğin acısıyla kavurulurken gazeteci Can Ataklı'nın sosyal medya platformu X ve diğer sosyal medya hesaplarında şehit aileleri ve şehit babaları hakkındaki söylemleri büyük tepkilere neden oldu. 

Can Ataklı

Can Ataklı

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın babasını hedef alan Ataklı'nın "Kimsin lan kimsin. Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?" şeklindeki ifadelerinin ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken ünlü sanatçı Sinan Akçıl da konuya dair dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Can Ataklı paylaşım

Can Ataklı paylaşım

"ŞEHİTLERE KURBAN OL DERDİM DE SEN ONU DA BİLMEZSİN"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü sanatçı, "Yaşlandıkça hiç umursanmayan, her yerden kovuldukça daha da öfkelenen, öfkesinde boğulması gereken bir zavallısın sen Can Ataklı. Şehit babalarına kurban ol sen derdim ama kurban olmak nedir onu da bilmezsin" ifadeleriyle Ataklı'ya ateş püskürdü.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

SİNAN AKÇIL'A TAŞ ATMAYA KALKTI

Sarf ettiği 'rezil' ifadelerin ardından suskunluğa bürünmek yerine Akçıl'a yanıt veren Ataklı ise milyonların dinlediği ünlü ismi tanımadığını söyleyerek "Siz kimsiniz? 1 milyon kişi sizi takip ediyormuş. benim hakkımda bu kadar şeyi nereden biliyorsunuz. adınızı hiç bilmediğime göre fenomenlerden biri olmalısınız. ama anlamadığınız şeylere bence karışmayın. kulaktan dolma bilgilerle kendinizi göstermek için beni kullanmaya kalkıp saldırmayın. örneğin videomu izlediniz mi? bugüne kadar söylediklerimi biliyor musunuz? lütfen kendi mahallenizde kalın boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın." şeklinde karşılık verdi.

"40 YILLIK 'GAZETECİ' BENİ TANIMIYORMUŞ?!"

İkili arasında tansiyon yükselirken ünlü sanatçı Sinan Akçıl, ders niteliğinde bir yanıt verdi. Ataklı'ya seslenen Akçıl, şu ifadeleri kullandı:

"40 yıllık gazeteci beni tanımıyormuş, Hadi onu geçtim olabilir ama adımı da hiç duymamış, fenomen olmalıymışım. Fıkra bu kadar... Dağılalım yine güldürmedi. Boyundan büyük işlere kalkışma demişsiniz Can Bey, söz konusu şehitler olunca boyum size yeter de artar merak etmeyin."

Serkan Çayoğlu Fatih Sultan Mehmet rolüne nasıl hazırlandığını anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Çayoğlu Fatih Sultan Mehmet rolüne nasıl hazırlandığını anlattı!
Öykü Çelik'in yeni imajı sosyal medyada büyük beğeni topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Çelik'in yeni imajı sosyal medyada büyük beğeni topladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

misafir 4 ay önce

şöyle bir araştırma yapılsa can ataklı resmi ile sinan akçil resmini gösterip hangisini tanıyorsun diye sorulsa kusura bakma can sinan sana 8 10 kat fark atar o yüzden sen o mahalleye hiç girme rezil olursun bu işler takip sayısı ile olmuyor.soruyu değiştirip sizce bu vatana hangisinin zararı var dense işte patladığın an olur.olsun biz seni seviyoruz sayende muhabbetimiz renkleniyor.

Toplam 1 beğeni

alper 4 ay önce

sinan akçıl iyi demiş helal olsun adamsın

Toplam 1 beğeni

Cemal 4 ay önce

Yaşa Sinan Akçıl, tercümanımız oldun.Sağolasın.Bu soysuzlara boyunun ölçüsünü bildirmek lazım.

Toplam 2 beğeni

HIDIR BUDUR 4 ay önce

Can ATAKLI, Fatih ALTAYLI vs vs bu kafayla devam ederlerseee millet onları bir gün Reha MUHTAR gibi kenara çeker...

Toplam 1 beğeni

Adnan 4 ay önce

Ağzına sağlık Sinan Akçıl bu fa can atakliya kak olsun

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun