MasterChef Mehmet Şef'in kızını görenler inanamadı! Sude'nin paylaşımları gündem oldu

MasterChef'in Mehmet Şefi, kızı Sude ile de sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya fenomeni olan Sude, paylaşımlarıyla adından çokça söz ettiriyor.

MasterChef programının jüri şeflerinden Mehmet Şef, yani Mehmet Yalçınkaya, yarışmanın bir hayli ilgi gören isimlerinden. Mehmet Şef sosyal medya hesabından da 1 milyonu aşkın takipçiye sahip. Özel hayatı ile de çok merak edilen Mehmet Şef'in 21 yaşında fenomen bir kızı var. Sude Yalçınkaya, babasıyla çektiği videolarla tanınmaya başlandı. Şimdi ise 157 bin takipçisi olan bir YouTube sayfası var. Sude'nin instagram paylaşımları ise sosyal medyada gündem oldu.

Mehmet Yalçınkaya ve kızı Sude

Mehmet Yalçınkaya ve kızı Sude

MEHMET ŞEFİN KIZI SUDE'Yİ GÖRENLER İNANAMADI!

Mehmet Şef'in kızı Sude de en az kendisi kadar popüler. Instagramda 1 milyona yakın takipçisi olan Sude, YouTube'a çektiği videolarla da gündemde.

Sude Yalçınkaya

Sude Yalçınkaya

Sude Yalçınkaya sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla çok konuşuluyor.

Mehmet Şef ve kızı Sude

Mehmet Şef ve kızı Sude

21 yaşındaki genç kız, paylaştığı fotoğraflarla beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

Fahriye Evcen'den çok konuşulacak Zürih pozları!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'den çok konuşulacak Zürih pozları!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0