Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'den estetik iddiasına sert yanıt: Rabbim beni güzel yaratmış!

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın tescilli güzel eşi Sevim Emre, hakkındaki estetik iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Türk müziğinin usta ismi Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, hakkında çıkan estetik haberlerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Estetik yaptırdığına dair bir haberi arama motorunda tesadüfen gören Sevim Emre, bu asılsız iddialar karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre

Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre

"RABBİM BENİ GÜZEL YARATMIŞ HAMDOLSUN"

Güzelliğiyle yıllardır adından söz ettirmeyi başaran Emre, "Siz şaka mısınız? Bu haberi tesadüfen gördüm. Bunu yazan arkadaş siz gazeteci misiniz??? Yazık" diyerek tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından konuya açıklık getiren Emre, "Çok üzüleceksiniz ama hiç estetik olmadım. Çünkü ben korkağım, iğne bile olurken yapana fenalık gelir. Rabbim beni güzel yaratmış, hamdolsun. Çok merak ediyorsanız bir doktora incelettirin, rahatlarsınız." sözleriyle "estetik var" söylemlerine meydan okudu.

Ünlü ismin paylaşımlarının ardından sevenlerinden çok sayıda "Maşallah hiç estetiğiniz yok yüzünüzde tek bir işlem yok olsaydı kesinlikle anlardık", "Gençlik dönemlerinden beri çok güzel bir kadın ve hala aynı" şeklinde yorumlar geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı, hakkında çıkan iddiaları cevapladı! "Oyumu AKP'ye verdim"

Suudi şirket harekete geçti! Hande Erçel'in paylaşımıyla anlaşmayı bitirdi

İLİŞKİLİ HABER

Suudi şirket harekete geçti! Hande Erçel'in paylaşımıyla anlaşmayı bitirdi

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0