Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe'yle ördek sevmeye gitti! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

Şimdilerde "Aile" dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ile birlikte ördek sevmeye gittiği anlar, sosyal medya kullanıcılarından yoğun ilgi gördü.

Yalnızca başarılı oyunculuk kariyeriyle değil aile hayatıyla da magazin dünyasının örnek isimlerinden biri haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz yıl oğlu Kurt Efe'nin doğumuyla baba olma sevinci yaşamıştı. Sık sık oğluyla vakit geçiren ve gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Tatlıtuğ, önceki gün Kurt Efe'yle Beykoz'daki Kuş Cenneti'ne gitti.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Ünlü oyuncunun Kurt Efe'ye "Öpücük ver bir tane..." diyerek ördek sevdirmeye çalıştığı anlar ise sosyal medyaya damga vurdu. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe

Her fırsatta baba olduktan sonra hayatının değiştiğinden bahseden Kıvanç Tatlıtuğ, "Allah İsteyen herkese nasip etsin. Düşünce yapısından tut, sabah kalkışlarım bile başka bir şekilde oluyor" şeklinde konuşmuştu.

Burcu Esmersoy'dan yeni yıl zammı! Tek paylaşımıyla alacağı ücret çok konuşuldu

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy'dan yeni yıl zammı! Tek paylaşımıyla alacağı ücret çok konuşuldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yürü Git 3 ay önce

Bizr ne? Amuda mı kalkalım yani?