Türkan Şoray'dan takipçilerine uyarı!

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü Yeşilçam oyuncusu Türkan Şoray, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram hesabını oldukça aktif kullanan Türkan Şoray, X'te yani eski ismiyle Twitter da gündeme gelmesiyle Instagram hesabından açıklamada bulundu.

Son zamanlarda katıldığı davet ve programlar ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Türkan Şoray, Twitter (X) üzerinden adına açılan sahte hesaplara tepki gösterdi. Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu, Instagram hesabından takipçilerini uyardı.

Türkan Şoray

Türkan Şoray

SEVENLERİNE UYARIDA BULUNDU!

Yeşilçam'ın 'Sultan' lakaplı oyuncusu Türkan Şoray, Twitter (X) üzerinden adına açılan hesapları fark etti. Türkan Şoray ismiyle oldukça aktif yayın yapan bazı hesapların paylaşımlarını gören ünlü oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı yazı ile takipçilerini uyardı. Türkan Şoray, paylaşımı sırasında  "Benim Twitter hesabım yoktur. Sadece resmi Instagram hesabım vardır." şeklinde konuştu. 

İşte, Türkan Şoray'ın paylaşımı...

Türkan Şoray ın paylaşımı

Türkan Şoray ın paylaşımı

Petek Dinçöz oğluyla birlikte sahneye çıktı! Görenlerin nutku tutuldu

İLİŞKİLİ HABER

Petek Dinçöz oğluyla birlikte sahneye çıktı! Görenlerin nutku tutuldu
Ata Demirer sessizliğini bozdu! "Her türlü paylaşımı yapmış"

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer sessizliğini bozdu! "Her türlü paylaşımı yapmış"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

hıdır diker 3 ay önce

bi ölmediniz ölemediniz dünyaya kazık çaktınız heralde