Kibariye acı itirafıyla herkesi üzdü: 13 yaşındayken istismara uğradım

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının bu haftaki konuğu olan ünlü şarkıcı Kibariye, 13 yaşındayken istismara maruz kaldığını itiraf etti. Yaşadığı acı dolu anları ilk kez anlatan Kibariye'nin "Ben sabaha kadar defterlerimi döksem bitmez" sözleri sevenlerini üzdü.

Ünlü sanatçı Kibariye, geçtiğimiz günlerde "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programına konuk oldu. Özel hayatına dair bugüne dek konuşmadığı bilinmeyenlerini ilk kez paylaşan Kibariye, özellikle istismar ve şiddet itiraflarıyla herkesi şoke etti.

Kibariye

Kibariye

"SABAHA KADAR DEFTERLERİMİ DÖKSEM BİTMEZ"

Küçük yaşta peruk ve ağır makyajlar yapılarak sahneye çıkarıldığını dile getiren ünlü sanatçı, "Kötü muameleye maruz kaldın mı?" sorusu üzerine 13 yaşında yaşadığı acı dolu öyküsünü anlattı. Yıllar önce Muğla'da kendisine aşık olan bir çocuğun saldırısına maruz kaldığını anlatan Kibariye, "O zaman 13 yaşımdaydım ve çok güzel bir yerde çalışıyordum. Bir gün benim cacığımın içine uyku hapı atılmış. Zeyno abla vardı o beni kurtardı. Annemlere mektup yazdım geldiler beni aldılar. O çocuğu da ağabeyiyle yengesi dayaktan öldürdü. O bana aşık olmuş ama o yaşta ne aşkı? Ben aileme bakmak için işe çıkıyordum. Orada kötü bir darbe atlatıyordum. Neredeyse kötü şeyler olacaktı. Ben sabaha kadar defterlerimi döksem bitmez" diyerek sevenlerini hüzne boğdu.

Kibariyeden acı itiraf

Kibariyeden acı itiraf

"BABAM BENİ KEMERLE DÖVERDİ"

Aile hayatında da sorunlar yaşadığına değinen ve babasından çok şiddet gördüğünü ifade eden Kibariye, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Annemi alıp göğsümün içinde saklayabilirim. O derece seviyorum. Kardeşlerimi de öyle. Ölmüş birinin arkasından bu kadar konuşulmaz günaha giriyorum ama babam beni çok dövdü. Kemerle sırtıma vurardı. Babamı da annemi de çok seviyorum. Dayaklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Çocuğuma hayatta vurmadım, bağırmadım. Çünkü ben çok çektim. Ben huzurlu ve mutlu değildim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

O stand-up gösterisi büyük tepki topladı! Stand-up'çı kadın şimdi de dini kullandı

Sanat ve iş dünyasından 136 ismin mağdur edildiği davada şok gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

Sanat ve iş dünyasından 136 ismin mağdur edildiği davada şok gelişme!
Deniz Uğur'dan yeni yıla tatsız başlangıç: Eşim, kızım ve ben hastanedeydik!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Uğur'dan yeni yıla tatsız başlangıç: Eşim, kızım ve ben hastanedeydik!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0