Arda Turan ve Semih Kaya'yla yazışmaları ortaya çıktı! Seçil Erzan davasında sular durulmuyor..

Seçil Erzan'ın kırılan telefon mesajları kurtarıldı ve bilirkişi raporuyla dava dosyasına eklendi. Seçil Erzan'ın futbol dünyasından Arda Turan Ve Semih Kaya ile mesajlaşmaları dikkat çekti. Arda Turan ve Semih Kaya'nın itirafları gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar... "

Seçil Erzan'ın aralarında ünlü futbolcuların da olduğu dolandırıcılık davasında şok edici detaylar ortaya çıktı. 21 kişinin mağdur edildiği olayda Fernando Muslera, Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu gibi isimlerle ilgili her gün başka bir detay haberlere yansıyor. Fatih Terim fonundan nasibini alan isimlerden biri olan Arda Turan hakkında da ilginç mesajlaşmalar dava dosyasına girdi.

Seçil Erzan

Seçil Erzan

ARDA TURAN VE SEÇİL ERZAN'IN YAZIŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Kara para aklamak suçlarının gündeme geldiği dava için Arda Turan "Ne kara parası, ben 600 maç oynadım. 100'ün üstünde milli takım forması giydim. Dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil" ifadelerini kullanmıştı. Dava sürecine ilişkin "Yargıya intikal etmiş bir süreç var. Adalete saygımdan dolayı konuyla alakalı tek kelime açıklama yapmadım, yapmayacağım. Benim adımla yayılan sözlere lütfen itibar etmeyiniz. Saygılarımla." açıklamasını yapan Turan'ın eşi Aslıhan Turan'a pahalı bir çanta almak için Seçil Erzan'dan para istediği ortaya çıktı.

Arda Turan Seçil Erzan mesajları

Arda Turan Seçil Erzan mesajları

Tutuklu yargılanan Seçil Erzan'ın kırık olan cep telefonundaki mesajlar kurtarıldı. Yazışmalarda en dikkat çeken isimlerden biri Arda Turan oldu. Arda Turan, karısı Aslıhan Turan'a pahalı bir çanta almak için Seçil Erzan'dan para istemiş. Mesajlarda Arda Turan, "Bir 30-40 bin dolar çıkar mı kredi kartına yatırsak. Aslıhan'a şu çantayı alsam. Çıkınca ararsan sevinirim" derken, Seçil Erzan da "Çantayı alıyor musun? Ona göre biri bana gelebilir canım" diyor. Bunun üzerine Arda Turan da "Alacağım, gönderiyorum. Çektirdim karttan ama hiç limitim kalmadı" şeklinde cevap veriyor.

"İNSANLARIN GÖZÜNDE NE HALE DÜŞTÜM"

Ayrıca Arda Turan ve Seçil Erzan'ın 28 Şubat 2023 tarihinde şu şekilde mesajlaştıkları görüldü:

Arda Turan: "Seçil'cim ne yaptın? Bana bunu nasıl yaparsın ya? Beni insanlara nasıl rezil edersin. Senin için gittim borçlar istedim. Sözler verdim. Hiçbirini tutamıyorum. Bana bunu yapacağın ne yaptım ben... İnsanların gözünde ne hale düştüm."

Seçil Erzan: "Ne desen haklısın şu an. Çok ama çok özür dilerim".

Arda Turan: "Ben yarın insanların maaşlarını nasıl ödeyeceğim?"

Seçil Erzan: "Çok mahcubum".

Arda Turan Seçil Erzan mesajları

Arda Turan Seçil Erzan mesajları

Rapora göre aynı gün Arda Turan, Erzan'a şu mesajı da yollamış:

"Bir tane saatim var, çok takmıyorum. 70 bin dolar veriyorlar, 105 bin dolar bulursak. Ağzımda yaralar, baş ağrısı, süper oldu. Geldiğimiz noktada sen ne istediysen ben hep günü gününe getirdim. Şu anda mahcup, tedirgin, sözünü tutamamış biri oldum. Tamımıyla benim durumum belirsizlik. İki çocuğum ve ailem var. Ben bu hale nasıl geliyorum? Sinir hastası oldum oturduğum koltukta. Ben sana verdiğim sözde duramadım mı da bu muameleyi görüyorum? İnsanlar arıyorlar, telefonu açamıyorum. Geldiğim noktada 100 bin doları ödeyemiyorum... Bugün kredi kartım kesiliyor, 6 Mart'a kadar ödemesi var... Bugünü hayatım boyunca unutmayacağım... Çok kötü bir hale düştüm...Ve kendimi yatıştıramıyorum. Beni ödeme için arayan insanların telefonunu açamıyorum.. Düştüğüm hale bak, dilenci oldum".

Semih Kaya Seçil Erzan mesajları

Semih Kaya Seçil Erzan mesajları

SEMİH KAYA'NIN MESAJLARI DA DİKKAT ÇEKTİ

Bilirkişi raporuyla dosyaya eklenen yazışmalarda Seçil Erzan'ın Semih Kaya'yı da bir süre oyaladığı görüldü. Erzan'ın sık sık "Çözeceğim, halledeceğim" gibi vaatlerle zaman kazandığı dikkatleri çekti.

Ayrıca Seçil Erzan "Ben hayatımdan vazgeçtim yaptığım işi bitirmek için inan" mesajına Semih Kaya'nın "Ben de hayatımdan geçtim, futbolu bıraktım ya ben senin lafına. Ben vazgeçtim hayatımdan." mesajı gündeme bomba gibi düştü.

Ayşe Tolga'nın 3 katlı 300 metrekarelik süper lüks villası olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Tolga'nın 3 katlı 300 metrekarelik süper lüks villası olay oldu!
Survivor Yiğit kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli, ne zaman yarıştı?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Yiğit kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli, ne zaman yarıştı?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0