Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya tek tek anlattı! Stüdyo gerildi

Tutuklu yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, TV 8 ekranlarında Aramızda Kalsın programına konuk oldu. Stüdyoda ortam gerilince olay çıktı.

Vergi kaçırma ve kara para aklama gibi suçlarla tutuklu yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya Aramızda Kalsın programına konuk oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan programda avukat Hüseyin Kaya, sunucu Müge Dağıstanlı ve Ali Eyüboğlu'nun söylemlerine sinirlenince ortalık karıştı, stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Polatların avukatı Hüseyin Kaya stüdyoda gerildi

Polatların avukatı Hüseyin Kaya stüdyoda gerildi

POLATLARIN AVUKATI HÜSEYİN KAYA STÜDYODA GERİLDİ

Yaklaşık 2 aydır cezaevinde yargılanan Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarıyla gündeme gelmiş ve Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı söylenmişti. Polatların davasına ilişkin dava süreci devam ederken sular hiç durulmuyor. Dilan Polat'ın güzellik merkezine ait ürünlerin yeniden satışına başlamasına ve ürünlerin yeniden sağlık kontrolünden geçtiğine dair haberlerin yayılmasına Avukat Kaya tepki gösterdi. Müge Dağıstanlı ve Avukat Kaya gergin anlar yaşadı. Dağıstanlı'nın iddialarına "Uyduruyorsunuz hanımefendi, siz hukuktan anlamadığınız için..." diyerek sinirlendi.

Müge Dağıstanlı ve Hüseyin Kaya gerginliği

Müge Dağıstanlı ve Hüseyin Kaya gerginliği

"BİZ BİRBİRİMİZİ İKNA EDEMİYORUZ"

Sunucu Müge Dağıstanlı ve Avukat Hüseyin Kaya, sık sık gerildi. Ortaya atılan iddiaları dile getiren Dağıstanlı, Avukat Kaya'nın tepkileriyle karşılaştı ve ikili birbirlerine sinirlendi. Tarafların sürekli birbirini terslediği programda şu diyalog gerçekleşti:

Müge Dağıstanlı: "Öyle bir noktaya getirdiniz ki sizin anlattıklarınıza göre biz de Adalet Bakanlığı da yanlış bir şey yaptı, masumlar diyorsun... Size göre adalet yanlış mı işledi?"

Hüseyin Kaya: "Sen adalete güveniyor musun? Sor bakalım adalete güven istatistikleri neymiş? İnsanlar adalete de diyanete de güvenmiyor".

Müge Dağıstanlı: "Biz birbirimizi ikna edemiyoruz".

Polatların eski avukatı Çağdaş Çelik yayına telefonla bağlandı. Avukat Çelik ve sunucu Ali Eyüboğlu arasında da gergin anlar yaşandı. Eyüboğlu, "Siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz" şeklinde öfkelendi.

Burak Hakkı'nın çiftlik hayatı gündem oldu! Gözlerden uzak çiftlik evi gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Burak Hakkı'nın çiftlik hayatı gündem oldu! Gözlerden uzak çiftlik evi gündem oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0