Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ünlü ikilisi yıllar sonra bir araya geldi!

Yer aldığı başarılı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelenünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, bu kez yıllar önce aynı projede yer aldığı ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ile bir araya geldi.

Bir dönemin popüler yapımı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin ünlü oyuncuları yıllar sonra buluştu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki baba-oğul karakterleri ile hafızalara kazınan Aras Bulut İynemli ve Erkan Petekkaya geçtiğimiz akşam bir davet sırasında bir araya geldi. O anları Instagram hesabından paylaşan Aras Bulut İynemli, kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafları üzerine sosyal medyada gündem oldu. 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi

ROL ALDIĞI İLK DİZİYDİ!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dönem dizisiyle oyunculuk kariyerine ilk adımı atan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, dizideki Mete adlı karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Son zamanlarda Atatürk filmiyle büyük ses getiren ünlü oyuncu, Erkan Petekkaya ile yaptığı paylaşım üzerine dikkatleri üzerine topladı. 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER!

Geçtiğimiz akşam eşi Didem Petekkaya ile Atatürk filminin galasına katılan Erkan Petekkaya, Atatürk filminin başrolü Aras Bulut İynemli o anları ölümsüzleştirdi. Birlikte çekildikleri fotoğrafı "Tebrikler Arascım, başarıların daim olsun." mesajı ile yayınlayan Erkan Petekkaya, sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, ünlü isimlerin o fotoğrafı; 

Erkan Petekkaya ve Aras Bulut İynemli paylaşımı

Erkan Petekkaya ve Aras Bulut İynemli paylaşımı

Halil Ergün'ün zayıflama yöntemi gündem oldu! Ergün'e 40 kilo verdiren meridyen terapi nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Halil Ergün'ün zayıflama yöntemi gündem oldu! Ergün'e 40 kilo verdiren meridyen terapi nedir?
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0