K-pop müzik grubu ITZY dağılacak mı? ITZY grubu üyeleri kimlerdir?

2019 yılında müzik dünyasına adım atan dünyaca ünlü Güney Koreli grup ITZY'nin dağılıp dağılmadığı sosyal medyada merak konusu oldu. K-pop müzik grubu ITZY dağılacak mı? ITZY grubu kaç kişiden oluşuyor? ITZY grup üyeleri kimlerdir? ITZY ne demek? İşte, detaylar...

Geçtiğimiz günlerde sesleri ve sahne performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Güney Koreli müzik grubu ITZY hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan haber üzerine 5 kişiden oluşan ünlü grubun dağılıp dağılmayacağı sosyal medyada merak konusu oldu.

ITZY

ITZY

DAĞILIP DAĞILMAYACAĞI MERAK KONUSU OLDU!

2019 yılında 'It'z Different' şarkısı ile çıkış yapan ve üst üste iki yıl Güney Kore'de en çok dinlenen grup olmayı başaran dünyaca ünlü ITZY grubunun sözleşme süresinin önümüzdeki yıllarda sona ereceği öğrenildi. Bu haber üzerine sosyal medyada grubun dağılacağına yönelik iddialar ortaya atıldı.

ITZY

ITZY

8 OCAK'TA İKİNCİ ALBÜMLERİ ÇIKIYOR!

Fakat ITZY grubunun üyelerinden veya basın danışmanlarından henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Diğer yandan ünlü grubun ikinci albümleri 'Born To Be' 8 Ocak'ta 'Untouchable' single'ıyla yayınlayacak. 8 Ocak tarihinde yayınlanacak albümde ise grup üyelerinin ilk solo parçalarının da yer alacağı öğrenildi. 

ITZY GRUBUNDA KİMLER VAR?

Yeji

Lia

Yuna

 Ryu-Jin (Grubun Lideri)

Chaeryeon

ITZY GRUBUNUN AÇILIMI NEDİR?

ITZY -IT-ZEE (it-zii) olarak telaffuz edilen- grup üyelerinin sizin sahip olmak istediğiniz her şeye sahip olduğu anlamına geliyor.

Kurtlar Vadisi Güllü Erhan'ın yeni mesleği şaşırttı! Erhan Ufak bakın ne yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi Güllü Erhan'ın yeni mesleği şaşırttı! Erhan Ufak bakın ne yapıyor
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0