Resmen estetik bağımlısı Seda Sayan bu kez sünnet derisi enjekte ettirdi! İlk açıklama geldi

61 yaşındaki Seda Sayan yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettirdiği yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Paylaşımın ardından Sayan büyük bir tepki aldı. Çok konuşulan operasyonun ardından Seda Sayan’dan açıklama geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bebek plasentasının tüketilmesinin ardından, şimdilerde sünnet derisinden elde edilen kök hücrelerin cilt üzerine uygulanması popüler bir uygulama haline geldi. Şarkıları, evliliği ve sayısız estetikleriyle sık sık adından söz ettiren Seda Sayan yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdi.

Yaptırdığı estetik işlemleri de Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Seda Sayan, bu sefer de doktor koltuğundan paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Yaptırdığı işlemden bahseden Sayan, "Benim kadar uslu bir hasta yok. Bakın şu iğneler yapıldı. Hiç şımarıklık yapıyor muyum hocam? Şimdi biz ilk sünnet derisi enjekte ettik. Bu sefer ikincisi bu" ifadelerini kullandı. Sayan aynı işlemi geçtiğimiz ay da yaptırmıştı.

61 yaşındaki Seda Sayan daha önce de dudak liftingi, Fransız askısı ve Barbie bacak başta olmak üzere birçok işlem yaptırmıştı.

SEDA SAYAN'DAN İLK AÇIKLAMA!

Daha önce defalarca kez bıçak altına yatan Sayan, son olarak kasım ayında yüzüne sünnet derisinde elde edilen bir sıvı enjekte ettirdi. Ardından geçtiğimiz günlerde de göğüs dekoltesi tarafına sünnet derisi sıvısı enjekte ettiren Sayan, "Cilt altına iğneyle yapılan bir şey. Yaralar için harika bir şey. Bunu çok yaptıran var ve tek söyleyen benim.

Murat Prosçiler çöpe atacağına kafasına taktı: Ne yapayım çöp kutusu yoktu!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Prosçiler çöpe atacağına kafasına taktı: Ne yapayım çöp kutusu yoktu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Tayfun Ceylan 3 ay önce

Bize ne bundan....

Aklı kamil 3 ay önce

Çocuğumu sünnet ettirdiğimde dikkat edip o parçayı alıp gömeceğim kimin ne yapacağı belli olmuyor millet birbirini çöpünemi göz dikecek artık para ve şöhret arttıkça daha çok saçmalıyorlar aça seda sayan kırk yıl düşünse böyle bir şey yapacağı aklına gelir miydi iğrenç Allah akıl fikir versin o nu kimse parayla alamıyor ama onunla yitirilebiliyor demekki

veli 3 ay önce

ne kadar yapsanda ölüm var toprak olup çürüyeceksin

Yaşar 3 ay önce

çok şükür bizimki gömüldü

Toplam 3 beğeni