Futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta Seçil Erzan'la ilgili gerçeği itiraf etti!

Galatasaray camiasından ve iş dünyasından birçok ismi dolandırdığı iddialarıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan hakkında futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta açıklama yaptı. Derya Balta'nın o açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Fatih Terim yatırım fonu adı altında futbol camiasından ve iş dünyasından çok sayıda kişiyi dolandırarak haberlere bomba gibi düzen Seçil Erzan'la ilgili yeni bir gerçek daha ortaya çıktı. En son Seçil Erzan'ın kırılan telefonundaki mesajlar kurtarılmış ve özellikle Arda Turan ve Semih Kaya ile yazışmaları gündemi epey meşgul etmişti. Arda Turan ve Seçil Erzan arasında geçen yazışmalarda Turan'ın "Sana imzasız kayıtsız 15 milyon dolar nakit akışı sağladım. Düştüğüm hale bak, dilenci oldum" sözleri dikkat çekmişti. Futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, Seçil Erzan'la ilgili bir gerçeği daha ortaya çıkardı.

Hakan Balta ve Derya Balta

Hakan Balta ve Derya Balta

DERYA BALTA SEÇİL ERZAN'LA İLGİLİ O SORUYA BAKIN NE DEDİ

Hakan Balta'nın sosyal medya fenomeni eşi Derya Balta, sosyal medya hesabından kendisine gelen sorulara cevap verdi. Sorulardan biri de Seçil Erzan olayları hakkındaydı. Bir kullanıcı Balta'ya "Abla Seçil Erzan olayına ne diyorsun" diye sordu.

Derya Balta Seçil Erzan olayı

Derya Balta Seçil Erzan olayı

Meğer Seçil Erzan Hakan Balta ve Derya Balta'ya da ulaşmaya çalışmış ancak karşılık alamamış. Derya Balta, sosyal medya hesabına gelen Seçil Erzan sorusuna "Buna da değineyim. Bizi de aradı evet zamanında 'İlgilenmiyorum' dedim kapattım telefonu" şeklinde cevap verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Jess Molho'nun tepkisi sosyal medyada gündem oldu! Takipçisine insanlık dersi verdi

Kuruluş Osman’ın Burçin Hatun’u Aslıhan Karalar’ın annesini görenler inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman’ın Burçin Hatun’u Aslıhan Karalar’ın annesini görenler inanamadı!
Hollywood yıldızı Christian Oliver kızlarıyla birlikte uçak kazasında hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood yıldızı Christian Oliver kızlarıyla birlikte uçak kazasında hayatını kaybetti!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0