Jess Molho'nun tepkisi sosyal medyada gündem oldu! Takipçisine insanlık dersi verdi

Yeni sezonda TV8 ekranlarına gelmeye başlayan Gel Konuşalım adlı program, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümüyle gündem oldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile programın moderatörlüğünü üstlenen bir dönemin popüler oyuncusu Jess Molho, sosyal medya üzerinden gelen bir yorum üzerine tepki gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönemlerin en popüler dizisi Sihirli Annem'de oynadığı Yavuz rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Jess Molho, şimdilerde TV8 ekranlarında yer alan Gel Konuşalım programının moderatörlüğü ile ekranlara geri dönmüştü. Dizi ve filmlerden ziyade yarışma programı sunucusu olarak sık sık isminden bahsettiren Jess Molho, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Gel Konuşalım programındaki tepkisiyle sosyal medyada gündem oldu. 

Gel Konuşalım programı Jess Molho ve Demet Akalın

Gel Konuşalım programı Jess Molho ve Demet Akalın

KARISI VE KIZI HAKKINDA GELEN YORUMA TEPKİ GÖSTERDİ!

Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan magazin programı Gel Konuşalım, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüyle dikkatleri üzerine topladı. Gerçekleşen bir magazin olayı üzerinden özgürlüğe dair konuşma yapan Jess Molho, sosyal medya üzerinden "Sen karını kızını da böyle dolaştırsana!" şeklinde bir yorum aldı. Sosyal medya yorumunu program sırasında okuyan Jess Molho, sinirlenerek program sırasında sessizliğini koruyamadı. 

Gel Konuşalım programı Jess Molho

Gel Konuşalım programı Jess Molho

DERS NİTELİĞİNDE CEVAP!

Söylenenler üzerine sinirlenerek "Dayanamıyorum" diyen Jess Molho, sözlerine "Artık üstüme gelinmeye başlandı. Şimdi ben şöyle anlatayım, ben sizin bildiğiniz erkeklerden değilim. Yani benim karım veya kızım bana danışarak kıyafet giymiyorlar. He onlarla ilgili bir sıkıntım olursa zaten ben onlara tatlı dille anlatırım. Yine onlar isterse yapar, isterse yapmaz." şeklinde devam ederek yorumda bulunan sosyal medya kullanıcısına güzel bir ders verdi. Programın yayınlanmasının ardından kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Jess Molho'nun sosyal medya yorumuna verdiği cevap kısa süre içerisinde büyük beğeni aldı. 

İşte, Jess Molho'nun sosyal medya kullanıcısına cevap verdiği o anlar...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0