Sarı Gül dizisinin ünlü aktöründen acı haber! David Soul hayatını kaybetti

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni alan ünlü oyuncusu David Soul'n eşi Helen Snell, acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün ailesinin yanında hayata veda etti.

80'lerde Türkiye'de yayınlanan Sarı Gül dizisiyle oldukça büyük ün kazanan ünlü oyuncu David Soul, 80 yaşında hayata veda etti. 1980'lerde televizyonda gösterilen Sarı Gül dizisinde oyuncu Sam Elliott ile rol alan ünlü aktör, aynı zamanda güzel sesi ve şarkıcı kimliğiyle de tanınıyordu. Geçtiğimiz gün ünlü oyuncunun eşi Helen Snell, yaptığı basın açıklaması üzerine hayranlarına acı haberi vererek eşi David Soul'n ölüm haberini duyurdu.

David Soul

David Soul

"DÜNYADA PEK ÇOK OLAĞANÜSTÜ YETENEĞİ PAYLAŞTI!"

Ünlü oyuncunun eşi Helen Snell'in yaptığı açıklama üzerine David Soul'n birçok hayranı taziye mesajında bulunarak ailesi için iyi temennilerini dile getirdi. Ünlü oyuncunun eşi Helen Snell, paylaşımı sırasında "Sevgili bir koca, baba, büyükbaba ve erkek kardeş olan David Soul, sevgi dolu ailesinin yanında verdiği yiğit yaşam mücadelesinin ardından dün hayatını kaybetti. Oyuncu, şarkıcı, hikaye anlatıcısı, yaratıcı sanatçı ve sevgili dost olarak dünyada pek çok olağanüstü yeteneği paylaştı. Gülümsemesi, kahkahası ve hayata olan tutkusu, hayatına dokunduğu birçok kişi tarafından hatırlanacak." ifadelerini kullandı.

David Soul

David Soul

Sarı Gül (Yellow Rose), dizisiyle tanınan David Soul, aynı zamanda Starsky ve Hutch dizisinin de yıldız oyuncuları arasında yer alıyordu. 

Helen Snell paylaşımı

Helen Snell paylaşımı

Engin Altan Düzyatan'dan dikkat çeken Filistin çıkışı! "Beğenmeyen Yallah İsrail'e"

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'dan dikkat çeken Filistin çıkışı! "Beğenmeyen Yallah İsrail'e"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0